Zsidró Tamás magányosan tölti a szentestét
2020-12-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Korábban el sem tudta volna képzelni szingliként az életét, most mégis egyedül karácsonyozik Zsidró Tamás (57). A mesterfodrász nem keresi a szerelmet, egyelőre csak magára szeretne koncentrálni és a Blikknek elárulta: már kezd hozzászokni a szingliséghez és egyre inkább élvezi. Ebben egyedülálló barátai is nagy segítséget nyújtanak neki.

– Kicsit visszacsendesedtem, óvatosabb vagyok, a szerelem jön majd, ha akar. De egyelőre szingli vagyok – kezdte a Blikknek Zsidró Tamás, aki mellett korábban szinte mindig volt egy gyönyörű nő.

– Nem szabad kapcsolatfüggőnek lenni, ez nagyon fontos. Én azt hittem magamról, hogy az vagyok, egyikből a másikba billentem. Azt hittem, kapcsolat nélkül nehéz, vagy nem lehet élni, de úgy látom, hogy igen, és egyre könnyebb – vallotta be a mesterfodrász, akinek szingli barátai is segítenek.

Bár a hajszobrász szenteste nem a gyermekeivel lesz, igyekszik ennek is a pozitív oldalát látni.

– A volt feleségemmel évente váltunk, egyszer nála, egyszer nálam vannak, és most pont úgy jött ki, hogy nem velem lesznek srácok, de karácsony másnapján természetesen átjönnek és velem is ünnepelnek. Így idén 25-ére készítem a karácsonyi menüt. Néhány éve Andy Vajnától tanultam egy főtt, füstölt sonkát, melyet szegfűszeggel tűzdelek meg, majd mézes-rumos páccal sütöm meg. Igazi ünnepi csemege – tette hozzá Zsidró Tamás.

Forrás: Blikk