Zámbó Krisztiánnak hiányzik a párja
2024-05-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nehéz időszakon megy keresztül Zámbó Krisztián. Az énekes nemrég egy biciklis baleset következtében eltörte a könyökét, ám most újabb problémákról is beszámolt. Kiderült, hogy érzi magát a sérülése óta.

– Nagyon nehezen gyógyulok. Most voltam levetetni a gipszet a könyökömről és kiderült, hogy a csuklóm is el van törve. Nehéz elviselni ezt a semmittevést, de ennek ellenére a fellépésekre valahogy mindig eljutok – nyilatkozta Zámbó Krisztián a Borsnak.

Azonban az énekes elárulta, hogy a párja, Takács Zsuzska mindenben támogatja, ám sajnos a közös együtt alvás mostanában elmarad, ami azonban már nagyon hiányzik Zámbó Krisztiánnak.

– A szerelmem folyamatosan ápol engem. De a legnagyobb probléma, hogy nehezen tudunk együtt aludni, mert ő folyton attól fél, hogy ráfekszik én pedig nem tudok miatta aludni. Úgyhogy két-két és fel hete alig alszunk együtt, mert vagy én alszom a nappaliban vagy ő, és már nagyon hiányzik – mondta Zámbó Jimmy fia, aki azt részletezte, miben segít neki pontosan a kedvese:

A párom mostanában nélkülem megy mindenhova, nagyon furcsa. De mindig, amikor elmegy, telefonálunk. Vezetni sem tudok így, úgyhogy most ő vezet, de nagyon jól tűri a dolgokat. Ő mossa meg a lábamat, konkrétan úgy viselkedik, mint egy ápolónő. Pedig én nem vagyok ilyen, nem bírom a kiszolgáltatottságot, én azt szeretem, ha mindent magamnak tudok megcsinálni. Persze, nyilván egy kézzel nem tudok.

Az énekes azt is elmondta, hogy próbál pozitívan hozzáállni a helyzethez, és igyekszik minél többet pihenni. Zámbó Krisztiánnak azonban sok bulija és fellépése lesz, ezért reméli, hogy minél hamarabb jobb állapotba kerül.