Rácz-Gyuricza Dóra elárulta, mikor terveznek második gyermeket
2024-05-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz-Gyuricza Dóri élő adásban beszélt arról, mikor jöhet náluk szóba a második baba Rácz Jenővel.

Rácz Jenő és a felesége kislánya a múlt hónapban lett kétéves, de már igazi kis egyéniség. Kamillának mindenről határozott véleménye van, szeret babázni, festeni és a szüleivel főzőcskézni is. Rácz-Gyuricza Dóra rendszeresen osztja meg a tapasztalatait a követőivel az anyaságról, így akarva-akaratlanul is felvetődik többekben a kérdés, hogy mikor szeretnék bővíteni a családjukat. Korábban a séf úgy fogalmazott, hogy két ordító kisgyerekkel nagyon nehéz lenne, ezért a kislányuk 4 éves koráig szeretnének várni, Dóri pedig a TV2 Mokkában mondta el a véleményét a témáról.

"Szerintem nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk, és azért is nagyon sokat gondolkozunk a második gyereken, mert annyira jó most a kapcsolatunk. Szeretnénk majd valaha, csak az időzítést nem tudjuk még, mert most annyira teljesnek érezzük a családunkat, hogy így bennünk van egy kis félsz, hogy megborul ez a mostanra kialakított rendszer" - vallotta be az édesanya.

Arra is rákanyarodott, hogy meglátása szerint két év alatt lehet igazán beletanulni abba, hogyan is működik egy család. Anyaként Dóri arra törekszik, hogy a hétköznapokban nyugodt tudjon maradni egy-egy bukkanónál vagy problémánál, remélve, hogy a lánya is hasonló magatartást tanúsít majd a jövőben.

"Szerintem anyaként meg szülőként ez a feladatunk, hogy megmutassuk, hogyan kell élni, mert hiába mondasz dolgokat, a gyerekek az alapján viselkednek, élik majd az életüket vagy kezelnek egy szituációt, hogy mit látnak a szüleiktől" - említette meg.