Megszületett Shane Tusup kislánya!
2024-05-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Világra jött Shane Tusup és kedvese első gyermeke. A pár boldogabb, mint valaha, a kisbaba nevét is elárulták.

Néhány hónapja jelentette be Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé, hogy magasabb szintre emelték kapcsolatukat, a sztáredző feltette a nagy kérdést párjának. Shane és kedvese november elején osztották meg eljegyzésük történetét a nagyvilággal. Majd nem sokkal később újabb nagy hírrel jelentkeztek: kiderült, hogy 13-szoros fitnesz-Európa-bajnok, Viktória első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Shane a gólyahír kapcsán elárulta, hogy bár nem terveztek ilyen korán gyereket vállalni, mindketten nagyon örülnek a baba érkezésének. Sőt, kiderült, hogy az edző megkönnyezte a pillanatot, amikor a nőgyógyász is megerősítette a kicsit érkezését.

A sztárpár már régóta várta, hogy a karjukban tarthassák a kislányukat, aki péntek reggel született meg és az Aurora Ann nevet kapta. A gólyahírt a közösségi oldalukon osztották meg az első fotóval a csöppségről kéz a kézben.

Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup!?Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket – olvasható a posztban.