Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika szakításuk után a családalapítást tervezik
2022-10-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzsika egy hete jelentették be, hogy néhány hónap különlét után újra egymásra találtak. Bár úgy tűnt, végleg vége a kapcsolatuknak, elmondásuk szerint a szerelmük nem hűlt ki, sőt, még erősebb lett. Közel 11 év után nem tudták könnyen elengedni egymás kezét. Az énekes szerint az első hetek voltak a legkeményebbek a kedvese nélkül. Mint mondta, a szakítás ötletét ő vetette fel, de a következményekkel nem számolt.

„Én láttam, hogy Zsuzsika a legjobb formáját hozza az interneten, dögösen, iszonyatosan jól nézett ki. Naponta hússzor tiltottam le, annyira kivoltam. Rájöttem, hogy nem volt olyan jó ötlet ez a szünetelgetés...” – vallotta be Krisztián. Ám végül mégsem ő kezdeményezte a békülést, hanem Zsuzsika, aki üzenetet küldött az koronavírust elkapó énekesnek. Azóta a szerelme már vissza is költözött a lakásukba, s boldogabbak, mint valaha. Az esküvőről a következőket mondta:

"Természetesen nagyon tervben van, Zsuzsika is kijelentette nekem, hogy nagyon szeretné. Nincs mese, lesz!"– jegyezte meg határozottan, majd elárulta, hogy már a családalapításra koncentrálnak.

„Valószínű, hogy el is fogunk tűnni, mert ha a baba jön, szeretnénk teljesen arra koncentrálni. Baba, semmi média, úgyhogy talán ez az utolsó, hogy most erről beszélek a tévében. Nagyon szeretnénk saját családot magunknak, hamarosan készen állunk rá!” – emelte ki az előadó.