Hailey Bieber kitálalt Selena Gomez és Justin kapcsolatáról
2022-10-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Justin Bieber felesége Hailey most először tisztázta nyilvánosan az énekessel való kapcsolatának idővonalát, amire mindig is kíváncsiak voltak a rajongók, mivel azelőtt, hogy 2018 szeptemberében összeházasodtak volna, Justin közel nyolc évig volt se veled, se nélküled kapcsolatban Selena Gomezzel.

- Amikor ő és én elkezdtünk összejönni, nem volt kapcsolatban soha, egyszer sem. Én ilyet soha nem tennék, nem az én stílusom, hogy belekavarjak valakinek a kapcsolatába. Engem ennél jobban neveltek - tisztázta Hailey egy podcast-ban.

Bár Hailey azt mondta, elismeri, hogy vannak olyan helyzetek, amikor ki-be lép valaki egy kapcsolatból, náluk ez nem így volt akkor, hiszen amikor ő és Justin újra összejöttek egy teljesen új fejezetet nyitottak.

Hailey és Justin ugye még 2014 végén voltak együtt először, majd egy év után szakítottak. Ezt követően mielőtt 2018-ban újra egymásra találtak volna, Justin Selena Gomezzel ismét felmelegítette a kapcsolatát.

Hailey elismerte, hogy Selena és Justin kapcsolata mély érzéseken alapult, de biztos benne, hogy mire vele újra összejött, addigra már semmilyen érzéseket nem táplált a gyönyörű énekes-színésznő felé szerelme, akivel egyébként már négy éve házasok. A modell hozzátette, hogy ennél többet nem akar a témáról nyilatkozni, mert nem beszélhet sem Selena, sem pedig Justin nevében.

- Soha nem szeretnék úgy együtt lenni valakivel, hogy folyton az jár a fejemben, vajon tényleg véget ért-e a párom előző kapcsolata? - osztotta meg a 25 éves lány, majd hozzátette: Biztosan tudom, hogy azért tudtunk újra összejönni, mert nagyon is teljesen lezárt volt a kapcsolatuk.