Zac Efron – A báránybőrbe bújt farkas
2019-05-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló A nők szeretik a rosszfiúkat, tartja a mondás, azonban valószínűleg ennek az álláspontnak a hirdetői is megrettennének attól a helyzettől, amelyben Liz (Lily Collins), az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (16) főszereplője találta magát néhány évtizeddel ezelőtt:

Az egyedülálló anyuka hosszú éveken keresztül járt Amerika talán legismertebb sorozatgyilkosával, Ted Bundyval (Zac Efron).

Zac Efron

Liz egy bárban ismerkedik meg a jóképű és karizmatikus fiatalemberrel, aki első látásra minden nő álma: kedves, megértő, türelmes, sőt mi több, még a gyerekekhez is nagyon ért. A szerelmespár közti kötelék, ha lehet, napról napra erősebbé válik, és már közös jövőjük tervezésébe is belefognak, mikor egy csapásra minden megváltozik:

Tedet több nő brutális meggyilkolásával vádolják, s emiatt letartóztatják.

Zac Efron

Ezzel pedig megkezdődik a pár kálváriája. Míg Ted a börtön falai között, illetve a tárgyalóteremben próbálja meg bizonyítani az igazát és a közvéleményt a maga pártjára állítani, addig Liznek szembe kell néznie azzal az elsőre elképzelhetetlennek tűnő lehetőséggel, hogy a férfi, akit a világon mindennél jobban szeret, valójában egy valóságos szörnyeteg.

Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (16) május 23-tól a hazai mozikban!