Young G és Norina nem veti el a béranyaságot
2023-08-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nemrégiben tért vissza Kanadából Rácz Béla, ismertebb nevén Young G. A zenész egy hónapot töltött az országban, ahová nemcsak a fellépések miatt látogatott el, hanem azért is, hogy bővebben tájékozódjon a béranyaprogramról.

Young G elmondása szerint feleségével, Norinával komolyan fontolgatják a második gyermek vállalását, ám ez számukra csak egy béranya segítségével kivitelezhető. Mivel itthon ez nem elérhető, ezért lehetséges, hogy Kanadában fogják vállalni ezt.

"Nálunk ugye nem titok, hogy nem lehet több gyermekünk. És Magyarországon az, hogy legyen egy béranyaprogram, az nem megoldható, de külföldön igen. És nekünk úgymond ott van rokonság, meg szerencsénk, hogy kimehetnénk egy béranyaprogrammal, ha úgy gondolkodunk, hogy egy kisfiú gyermeket is szeretnénk. Akkor ott ezt meg lehetne oldani. És egyébként ez is célja volt annak, hogy kimenjek" - mesélte az RTL Reggeli című műsorában, hozzátéve, hogy mivel ilyenkor ezt a kilenc hónapot mindenképp ott kellene tölteniük, így lehetséges, hogy akár évekre is kiköltöznek Kanadába.