Xantus Barbara jó barátságot ápol exférjével
2023-05-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Másfél év után új évaddal jelentkezik a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna. Mostantól Dombovári Vanda is csatlakozik Palik Lászlóhoz és Wágner Tamáshoz.

Az új évad első adásának elején Palik László elbúcsúzott Konyári Edinkától, illetve üdvözölte az új „családtagot”, Dombovári Vandát.

„Ma másfél éve, hogy elindítottuk a Palikék Világa by Manna adását. Ebben a másfél évben, szóval az egész csecsemőkorunkban, azaz az élet legnehezebb részében velünk volt itt a családban Konyári Edinka. Nagyon szépen köszönjük neki, hogy az ápolásban, az »úgymond pelenkázásunkban«, és a felnövekvésünkben segített és velünk volt. További nagyon sok sikert kívánunk neki az élete következő periódusaiban, az új kihívásokhoz, kalandokhoz. Ezzel egyetemben új családtagot is avatunk a mai napon, Dombovári Vandát. Üdv a mi világunkban, Vanda!” – mondta Palik László.

A legutóbbi Három Igazság vendége pedig Xantus Barbara volt, aki az adásban többek között arról is mesélt, hogy volt férjével a válásuk után is nagyon jó viszonyt ápol. Xantus úgy véli, hogy exférjével, Szurdi Miklóssal igazi mester és tanítványa viszonyban éltek, éppen ezért a színésznő ma is nagyon szépen beszél egykori párjáról.

Hogy lehetne máshogy, ha 20 évig megosztod valakivel az ágyadat, a mindent? Hogy lehet semmisnek nyilvánítani bármiért?

– magyarázta Xantus Barbara, aki elárulta, annak idején ő volt az, aki kezdeményezte a válást.

„Mind a kettőnknek tenni kellett, hogy végül ennyire jó barátságban legyünk. Biztos neki volt először nehezebb, aztán nekem, hát, nem… Ez mindenkinek gyász, a gyerekektől kezdve... Mégsem gondolom csak és kizárólag önzőségnek, mert boldog szülőknek lehetnek boldog gyerekei. Boldogabbak vagyunk szerintem mind a ketten külön” – mondta.

A színésznő arról is beszélt, hogy már nem akar a férfiaknak és a világnak megfelelni, csakis önmagának. Sőt, már ki meri mondani, mennyire értékes a szakmájában.

„Azt biztosan tudom, hogy a drámának, a táncnak, a muzikalitásnak és az éneknek ilyen komplex egyvelege ilyen fokon az én korosztályomban kevés embernek van” – mondta Xantus, aki úgy véli, annak, aki a szakmájában tudja magáról, hogy jó, ezt ki is lehet mondani.