Gáspár Virág máris szerelembe esett?
2023-05-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gáspár Virágot folyamatosan szív emotikonokkal és bókokkal bombázza egy titokzatos udvarló a közösségi oldalán. Vajon több is lehet ennek a hátterében?

Mint azt már megírtuk korábban, Gáspár Virágnak nem végződött túl jól a 2022-es év, ugyanis karácsony után szakítottak első szerelmével. Krisztiánnal közel három évig alkottak egy párt, és úgy tűnt, minden tökéletes köztük, ám valami mégis félresiklott. A fiatalok szeptemberben együtt költöztek fel Budapestre, a lány szülei, Bea és Győző pedig már annyira megkedvelték a fiút, hogy szinte családtagnak tekintették, sőt, az esküvőt szervezték.

A 21 éves lány belefogyott a szakításba, azonban most jobban néz ki, mint valaha. Ezt bizonyítja a legújabb fotója is a közösségi oldalán, melyen Dubajban sütkérezik a homokos parton egy szál bikiniben, megvillantva csinos alakját. Másvalami is feltűnt a kisebbik Gáspár lány Instagram-oldalán, mégpedig, hogy egy titokzatos udvarló folyton feltűnik a bejegyzései alatt. Egyfolytában szívecskékkel bombázza a lányt, illetve az egyik poszt alá franciául azt írta, hogy imádja. Eddig nem maradtak válasz nélkül a bókjai, mivel Virág hasonlóan reagál neki. Az is lehet, hogy ismét rátalált a szerelem?