Britney Spearstől menekülnek a gyerekei
2023-05-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Britney két fia maga mögött hagyná az anyjuk körül kavargó figyelmet.

Britney Spears két fia nem akar többé Los Angelesbe élni, a TMZ információi szerint az énekesnőtől távol, Hawaiira költöznének, hogy nyugodt életet tudjanak élni apjukkal és mostohaanyjukkal.

Információk szerint Kevin Federline, az énekesnő volt férje ügyvédjével egy levelet küldött Britney ügyvédjének, amelyben azt kérdezte, hajlandó lenne-e engedni, hogy Jayden James és Sean Preston életvitel szerűen Hawaiira költözzön.

Állítólag a hét végéig választ szeretnének Britney-től és ha nemet mond, volt férje bírósághoz fordul és a bírótól kér engedélyt. Mivel a világsztár több mint egy éve nem látta a gyerekeket és ők mindenképp költözni szeretnének, valószínűleg a bíró engedélyezi a kérést.

A lap szerint Kevin Federline felesége, Victoria kapott állásajánlatot az egyik hawaii egyetemen, a DJ-ként tevékenykedő férfinak pedig könnyen lehetnek felkérései az egzotikus helyen is. A gyerekek pedig alig várják, hogy elhagyhassák Los Angelest, júliusban tervezik a költözést.

A 16 éves Jayden és a 17 éves Sean már régóta az apjuknál lakik, Britney Spears már egy éve nem látta őket, az esküvőjén sem voltak jelen.