Weisz Fanni újra szingli
2022-02-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Weisz Fanni és Bókay Gergő 2020-ban meglehetősen kalandos úton találtak egymásra. Miután ugyanis mindketten szakítottak a kedveseikkel, Nádai Anikóval és Hajmásy Péterrel, nem csak az exeik, de ők is egymás oldalán találták meg a boldogságot.

 

Sokáig úgy tűnt, a szerelmük valóban gyümölcsöző lehet, sőt, akár örökké tarthat, ám azonban most a közösségi oldalán jelentette be, hogy egy ideje kizárólag csak barátokként gondolnak egymásra.

„Sziasztok! Rengeteg kérdés érkezett a témában, és szeretnénk tisztázni végre. Fanni és én már egy ideje nem alkotunk egy párt. Szeretetben váltunk el, és továbbra is mindenben számíthatunk egymásra. A magánéletünket ezután sem szeretnénk megosztani a nyilvánossággal, ezért szépen kérünk mindenkit, de főleg a sajtó képviselőit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Köszönjük szépen. Fanni és Gergő” – zárták rövidre a témát az egykori szerelmesek.

Fanni a Blikk megkeresésére megerősítette a hírt, miszerint szakítottak kedvesével.

- Igen, a hír igaz, már nem alkotunk egy párt Gerivel. Ennél többet azonban egyelőre nem szeretnék mondani a magánéletemről, kérem, hogy ezt mindenki tartsa tiszteletben - mondta a Blikknek a modell.

Forrás: Blikk