Weisz Fanni Gergővel való kapcsolatáról vallott
2021-05-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tavaly szeptember óta alkot egy párt szerelmével, Bókay Gergővel Weisz Fanni, sőt, a fiatalok nemrégiben össze is költöztek. A siket modell úgy érzi, az összeköltözés nem változtatott a mindennapjain, hiszen Gergővel hasonlóan gondolkodnak minden lényeges dologról.

 

– Valójában az együttélés miatt a hétköznapi dolgokban semmi változtatásra nem volt szükségem. Gergővel hasonló módon gondolkodunk, azzal támogat, hogy hagyja megvalósítani az elképzeléseimet, hagy végre kiteljesedni – újságolta boldogan a Blikknek Weisz Fanni, aki korábban arról is mesélt, hogy noha az első házassága válással végződött, egyáltalán nem ódzkodik attól, hogy újra férjhez menjen.

– Természetesen el tudom képzelni, hogy újra férjhez menjek. Miért is ne? De akkor már olyannak kell lennie, amilyennek megálmodtam! Én nem a házasság intézményében csalódtam, hiszen a nagyszüleimnek idén már az az 54. házassági évfordulójuk jön. Szerintem mindenkinek megvan a hozzáillő párja, csak ki előbb, ki utóbb találja meg – mondta nemrég a Blikknek.

Fanni korábban azt sem titkolta, hogy szívesen lenne már édesanya, a minap pedig a rajongók egymás után gratuláltak egy Instagram-fotója alatt, amelyen a modell épp a hasát fogja. Fanni azonban csak nevet a feltételezésen.

– Nem is értem, miért gondolták ebből azt, hogy babát várok, ez a kép egyszerűen csak így sikerült. Nem, nem várok babát, és egyelőre nem is tervezzük még, bár természetesen előbb-utóbb nyitottak leszünk erre is – mondta nevetve a Blikknek a modell, akinek végre az édesanyjával is rendeződött a viszonya.

 – Nagyon élvezem, hogy visszakaptam a lányomat, végre igazán családi ebédek a családi ebédek nálunk, amelyeken Fanni párja, Gergő is részt vesz. Ő már egy érett gondolkodású férfi, akinek ugyanolyan a családdal kapcsolatos értékrendje, mint a miénk. Hagyja Fannit kibontakozni – mesélte a Blikknek Fanni édesanyja, Léránt Ágnes, aki azt is elárulta, hogy lánya gondolkodásmódja is sokat alakult az elmúlt időszakban.

– Úgy látom, végre beérett a lányom, már igazán felnőtt módra, felelősségteljesen gondolkodik. Mindig azt mondtam neki, hogy kérje ki mindenki véleményét, de döntsön úgy, ahogy igazán szeretne. Azt látom, hogy most abszolút ezt az utat követi, sokkal nyitottabb lett.

A siket modell és édesanyja nem csak a magánéletben találtak újra egymásra, de a közös munkát is újra elkezdték. - Már korábban is voltak jótékonysági projektjeink, most újra elkezdtük együtt a jótékonysági munkát – tette hozzá az asszony.

Fanni elkötelezett híve és aktív támogatója minden olyan társadalmi ügynek, amelyek a hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élők megsegítését célozza.

- A Csend Hangja Klaszter alapítójaként megannyi szervezet, alapítvány, egyesület és támogatói szövetség aktív tagja és szerepvállalásai miatt a Helpyon Heritage család egyik olyan hangja, amely a legmesszebbre, leghangosabban elér és értékrend is egyben. Egyrészről branden belül különböző termékcsaládok léteznek, amelyekkel a legkülönfélébb szervezeteket és ügyeket támogatjuk, másrészről közösségbe tömöríti azokat, akik hasonlóan gondolkodnak és jót is tennének. A márka termékeinek megvásárlásával közvetlenül támogatunk jótékony ügyeket, mindezt mindenki számára transzparens, látható módon – mesélte legújabb projektjéről Fanni.

Forrás: Blikk