Lékai-Kiss Ramóna hisz az örök szerelemben
2021-05-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A júniusi GLAMOUR magazin Sarah Morgan egy szerelmes regényével és rengeteg üdítő tartalommal a szerelem világába repíti az olvasókat. A legfrissebb számban egy csodálatos páros, Lékai-Kiss Ramóna, a TV2 műsorvezetője és Lékai Máté, a Telekom Veszprém kézilabdázója mesélnek őszintén a megismerkedésükről, a kapcsolatukról, a kezdeti nehézségekről és az összecsiszolódásról.

Néhány évvel ezelőtt még egyikük sem gondolta, hogy egy Szigligeti Süllő Fesztivál kell ahhoz, hogy rátaláljanak életük párjára, rátaláljanak egymásra. Ramóna így emlékszik vissza a megismerkedésükre.

„Bár korábban nem ismertük egymást, utólag kiderült, mindkettőnknek tetszett a másik. Aztán megtörtént a mi nagy »love-pillanatunk«: épp egy nagyon elfoglalt periódusban voltam, iszonyatosan sok munkám volt, szinte alig találkoztam a családommal. Az egyik szabadnapomon a szüleim kitalálták, hogy menjünk el Szigligetre a Süllő Fesztiválra. Mindenképp Oszi bácsi halas standjánál szerettünk volna enni, így beálltunk a hosszú sorba. Miközben vártunk, hallottam, ahogy az egyik eladó megjegyzi: »Na, itt van a mi Ramónánk«. Mire apukám visszaválaszolt neki: »Azt hittem, hogy ő csak az én Ramónám«. Elindult egy párbeszéd, poénkodás, majd szó szót követett és egyszer csak kiszólt nekem az eladó, hogy egyébként van neki egy fiú unokája, úgy hívják, hogy Lékai Máté. Ezután lefotóztam az ételt, kiposztoltam az Instagramra, majd kb. hatvan másodperc után kaptam egy üzenetet Mátétól: »A nagyapám sütötte neked a halat« megjegyzéssel, és ezzel a fantasztikus mondattal le is vett a lábamról. Megbeszéltük, hogy másnap éjfélkor a Vajdahunyad vár bejáratánál randizunk” – emlékszik vissza Ramóna.

Az interjúból az is kiderül, miért indult el a műsorvezetőnő nehezen az első randevújukra.

Forrás: Blikk