Vitray Tamásnál győzött a szerelem
2024-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Februárban érkezett a meglepő hír, miszerint Vitray Tamás hirtelen megházasodott. Az egykori tévés bebizonyította, hogy a szerelmet nem lehet korhoz kötni, ugyanis a kedvesével nem kevesebb, mint 36 év van köztük. A 92 éves Vitray és szerelme, Ivens Éva most elárultak pár részletet a kapcsolatukról.

Éva nem sokkal azután, hogy megszületett a második gyermeke, megözvegyült. Hosszú évekig egyedül nevelte a gyermekeit. Elmondása szerint úrrá lett rajta a magány, de Vitray mellett nagyon jól érzi magát.

„Rossz volt egyedül! Most viszont boldog és szerelmes asszony vagyok” – árulta el a Meglepetés magazinnak az egykori opera-énekesnő, aki korábban éjszakánként sofőrszolgálatot vállalt, hogy eltartsa a családját.

„A Covid idején énekesként nem tudtam a megélhetésünket biztosítani. Nagyon szeretek autót vezetni, innen jött az ötlet, hogy a sofőrszolgálat munkatársa legyek. Olyan utasokat fuvaroztam, akik ugyan autóval indultak el, de mivel alkoholt fogyasztottak, nem vezethették haza a kocsijukat. Mi, jobbára a fiam, később már a lányom is, hívásra elmentünk az illetők kocsijáért, amelyet aztán az utas kívánságára vezettem haza. Tán mondanom sem kell, ez főleg éjszakai munka volt. És azt sem kell hangsúlyoznom, hogy milyen büszke vagyok a gyerekeimre. Tamás akkor lépett be az életembe, amikor tudtam, hogy valamilyen munkát kell találnom, ami kreatívabb, továbbá nem veszi igénybe a két gyereket. Szóba került, hogy állást keresek. Ő akkor indult el a »Csak ülök... Csakazértis!« műsorával, és annak lettem gyártásvezetője. Neki pedig pár hónap után a felesége” – mesélte Éva, aki számára fontos volt a házasság.

„Amikor Tamás bevallotta, hogy belém szeretett, mi tagadás, egy kis sokkot kaptam, de azt tudtam, hogy barátnő vagy élettárs nem akarok lenni. Fontos volt nekem, hogy Tamás vállalja a kapcsolatunkat, és szerencsére ő is így gondolta. Szűk családi és baráti körben keltünk egybe egy kis faluban, ahol a férjem barátja volt az esemény anyakönyvvezetője. Mit mondhatnék még... Nekem a harmadik, neki a negyedik házassága” – tette hozzá Éva, aki azt is elmesélte, miként telnek a mindennapjaik.

„Az életünk hétköznapi: Tamás hajnalban kel, én egy óra múlva követem, és a reggelink mindig közös. A délelőtti óráim a háztartással telnek. Szeretek főzni, a férjem azt mondja, érdemes. Esténként elég sokáig fent vagyunk: a tévé vagy valami színházi előadás tart ébren bennünket, vagy éppen zenét hallgatunk, mert – hála istennek – a zenei ízlésünk azonos. Különös érzés fog el, amikor a férjem a tévés emlékeiről beszél. Annak idején, a rajongója voltam a műsorainak, képzelhetik, hogy reagáltam volna, ha akkor valaki azt mondja nekem, »na, ez a Vitray lesz a férjed!« Nem szégyellem az örömömet. Néha megköszönöm magamban, hogy a sorsom így alakult. Annál is inkább, hiszen nem rajtam múlott” – mondta.

Vitray nem gondolta volna, hogy megnősül

„Egy éve bármibe fogadtam volna, hogy nem nősülök. Biztos voltam benne, hogy a harmadik válásom után nekem egyedül a legjobb” – vette át a szót a tévés, akit Éva gyermekei is nagyon a szívükbe zártak.