Így kérték meg Liptai Claudia kezét
2024-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Liptai Claudia kedvese, Pataki Ádám igazi lovagként viselkedett a lánykérés során. Mint kiderült, Claudia semmit sem sejtett, azt hitte csupán egy nyaralásra érkeznek Thaiföldre, így a meglepetés szinte sokként érte. A mestercukrász mindent gondosan kitervelt, hogy szerelmének minél nagyobb boldogságban legyen része. Most elmesélte a részleteket.

„Egy kis cselhez folyamodtam, mert azt mondtam Claudiának, hogy utazzunk ki, meg kell kint valakit látogatnunk. Nem sejtett semmit, de annyira nem, hogy a nagy kérdés előtt – amiről fogalma sem volt, hogy felteszem – amikor elindultunk még mondta is, hogy most nem sminkel, mert felesleges. Ő lepődött meg a legjobban, amikor kezemben a gyűrűvel, Marcival a kezemben megkértem a kezét” – árulta el Pataki Ádám.

Ádám úgy érzi megtalálták a jó házasság titkát

„A kommunikáció mindennél fontosabb, de mi mindig azt valljuk Claudiával, hogy azért is tudunk jól együttműködni, mert egyenrangú partnerek vagyunk a házasságban. Egyikőnk sem akarja a másikat legyőzni, inkább támogatjuk, segítjük egymást. Ez és a kölcsönös bizalom, valamint a kommunikáció az alapja mindennek” – mondta a mestercukrász, aki szerint az odaadás és a partnerség is nélkülözhetetlenek egy jó kapcsolatban.

Az eljegyzés egyébként 2017-ben volt, nem sokkal azután, hogy Claudia világra hozta első közös gyermeküket, Marcit. A színésznő korábban a lánykérésről a NőComment!-ben című műsorban is beszélt, ahol azt is hozzátette, az esküvőjük is fantasztikus volt.