Szöllősi Györgyi megszólalt a házasságáról
2024-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szöllősi Györgyit és férjét ritkán látni együtt, közös képeken, annak ellenére, hogy a férfi is a médiában dolgozik tévésként, akárcsak a kedvese. Sebestyén Ákos és Szöllősi Györgyi még a középiskolában ismerték meg egymást. Eleinte csupán baráti kapcsolat volt közöttük, idővel azonban egymásba szerettek.

Szöllősi Györgyi mindössze 14 éves volt, amikor vidékről felköltözött Budapestre. A gimnáziumban egy osztályba került Sebestyén Ákossal, akihez később feleségül ment. Az ATV híradósa korábban azt nyilatkozta, hogy sokáig nem is tetszett neki Ákos, ugyanis éretlennek és gyerekesnek tartotta őt. Ennek ellenére barátok lettek, ez a kapcsolat pedig később szerelemmé alakult át.

A kapcsolatuk kezdetét 1994. október 2-től számolják. Habár az első tíz évben viharos volt a viszonyuk, és kis híján véget is vetettek a kapcsolatnak, végül még időben rájöttek, hogy szükségük van egymásra. 10 évnyi együttlét után keltek egybe, 2007-ben pedig megszületett az első lányuk, Jázmin, 2012-ben pedig a második, akinek a Kamilla nevet adták.

Újabb részleteket árult el

Szöllősi Györgyi most ismét megszólalt a kapcsolatukról, és sosem hallott részleteket árult el. Kiderült például, hogy miként oldják meg a gyereknevelést úgy, hogy mindketten a tévénél dolgoznak.

"Szerintem éppen így könnyebb. Aki reggel 8-tól délután 4-ig van elfoglalva, annak nehezebb. Egyrészt váltottuk egymást, másrészt én otthon is dolgozhattam, amikor a gyerekek kicsik voltak - csak este kellett bemennem a tévébe. Mielőtt megszülettek, munkamániásként, heti hat napon át 12 órákat dolgoztam. Aztán heti váltásban vállaltam munkát: azt szerették volna, ha minden este jelen vagyok, de azt nem akartam. Így nagyon sokat tudtam foglalkozni a gyerekekkel".