Visváder Tamás és Palácsik Lilla megmutatták a kisfiukat
2021-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ritka pillanat, hogy Palácsik Lilla és Visváder Tamás megmutatták a kisfiúkat!

Noah arcát a születése óta nagyon ritkán mutatták meg a szülei, ám most Lilla kivételt tett és egy egész alakos fotót posztolt a kicsiről. A kisfiú tavaly októberben született meg. A fotót IDE kattintva tekintheted meg.

Tamás nemrégiben Andy Vajnáról nyilatkozott, aki Lilla nővérének Timinek volt a férje és akár a kicsi keresztapja is lehetett volna:

- Lillával a mai napig sokat beszélünk Andyról, a fotója is kint van nálunk a falon – mesélte a Blikknek Tamás. – Sokszor eljátszunk a gondolattal, hogy ha visszatérne egy napra, mit mondana. Szigorú ember volt, de szerintem büszke lenne ránk. Azt gondolom, elismerné, ahogyan a fánkozó ügyeit intéztem, de annak is örülne, hogy milyen szép család lettünk. Nagyon fáj, hogy nem élhette meg Noah születését, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon szeretné. Ha élne, elgondolkodnánk, hogy ő legyen az egyik keresztszülője a fiunknak. Több keresztgyereke is van, láttuk, mennyire szerette őket, de erre már nincs lehetőségünk. Ennek a felkérésnek biztosan jobban is örült volna, mint a nagypapai szerepnek, Andy ugyanis utált idős lenni.Forrás: Blikk