Veszélyben lehet Meghan és Harry házassága?
2020-06-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy ismert asztrológus szerint lehetnek zavaró tényezők a Harry és Meghan kapcsolatában.Harry és kedvese kapcsolata erősebb mint vala, azonban sokan nem gondolták volna, hogy Meghannal eljutnak idáig. Sok meglepetést okoztak a rajongóiknak és természetesen a királyi családnak is, azonban nagy úgy tűnik megtalálták az igazi boldogságot. Most egy ismert asztrológus, Amy Tripp megvizsgálta a pár horoszkópját, elárult néhány részletet a jövőjükkel kapcsolatban.

Amy számára már két éve kiderült, hogy kettőjük között igazi kivételes vonzalom van, mindketten meglehetősen nagy változások hoznak egymás életébe- tudta meg a life.hu a TimesNow információi alapján.

Meghan horoszkópja Oroszlán, Harry-é pedig Szűz, és ez a két jegy igencsak kedvező a párkapcsolatok területén. Elárulta azt is, hogy kapcsolatuk legnagyobb veszélyforrása a média és a munka lehet. Egyikük idővel nagyobb szabadságra és függetlenségre fog vágyni, amiben lehet némi igazság, ugyanis nemrég a pár a királyi családtól is függetlenedett.

Forrás: Blikk