Vasvári Viviék nagyon vágynak még egy babára
2019-05-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Sokan elkényeztetettnek tartják Vasvári Vivient, ő azonban mindenért megdolgozik. A modell-üzletasszony feleségként, anyaként is helyt áll, és férjével már rajta vannak, hogy még egy kisbabájuk legyen.

Vasvari Vivien

Rengeteg rosszindulatú követője akad az Instagramon Vasvári Viviennek, aki másfél évvel ezelőtt a Feleségek luxuskivitelben című műsorban tűnt fel. A kétgyermekes anyukát már gyermekkorában is illették bántó megjegyzésekkel, ám megtanulta, hogy csak a pozitív kritikával kell törődnie.

– Tízéves korom óta céltábla voltam, mindig is imádtak cikizni az emberek. Emlékszem, a suliban a fogszabályzóm miatt bántottak, de már akkor is úgy éreztem, hogy csak irigyek rám. Nem foglalkozom azokkal, akik a neten hőzöngenek, kizárólag a pozitív és építő jellegű kritikákat fogadom el, a többire nem vagyok kíváncsi. Ezek az emberek saját magukat járatják le, nem engem – mondta a Lokálnak Vasvári Vivien, akit bár sokan elkényeztetettnek gondolnak, ő mindenért megdolgozik. Feleségként, két gyermek édesanyjaként és háziasszonyként is helyt áll.

Vasvari Vivien

Vasvári Vivien egyébként mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni. Férjével, Fecsóval nagyon szeretnének még egy gyermeket közös kisfiuk, Edward és annak féltestvére, Ariana mellé.

– Nagyon vágyunk még egy picire, gőzerővel rajta vagyunk a babaprojekten. Nemrég Balin jártunk, ahol egy buddhista templomban meg is áldottak, hogy termékeny legyek. Én hiszek az ilyesmiben, bízom benne, hogy mihamarabb jó hírekkel szolgálhatok – mondta a modell-üzletasszony.

Vasvari Vivien

Forrás: Blikk