Várkonyi Andrea a megcsalásról és a nehézségeikről beszélt
2016-12-23  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Hangulatos családi képek készültek Várkonyi Andreáról és Bochkor Gáborról, amelyeken láthatod: Nóri napról napra jobban hasonlít az édesanyjára. A pár mesélt az elmúlt tíz évről, nem hagyták ki a nehézségeket sem.

Varkonyi Andrea

Amióta Várkonyi Andrea a Micsoda nők!-ben szerepel, egészen új oldaláról ismertük meg. A műsorvezető megmutatta, milyen humoros és bevállalós tud lenni, és nem az a visszafogott, rideg nő, akinek tartották. Erről is mesélt a Story magazinnak. „El tudna valaki is képzelni egy szende, visszahúzódó, bólogató nőt Gábor mellett?”

A családi fotózáson felelevenítették a kezdeteket, beszéltek arról, hogy Nóri pecsételte meg a sorsukat, a gyereknevelésről, de arról is, hogy próbára tette őket az élet. Arról ne is beszéljünk, hogy kísértések is voltak, vannak, de Bochkor Gáborral a megcsalásról is ugyanúgy vélekednek.

Varkonyi Andrea

„Sok jóképű férfi és jó nő van a környezetünkben, nem egyszer láttuk rajtuk, nem kellene kérlelni őket egy kalandra – mesélte Várkonyi Andrea, aki azt is hozzátette, mindez legyezgeti a hiúságukat, de nehéz eldönteni, hogy a hírnevüknek vagy nekik szól a figyelem. – Erős a kapcsolatunk, szeretjük egymást, jó Gáborral éjjel és nappal. És nem kockáztatnánk ezzel a kapcsolatunkat.”

Hogyan is működnek ők párként a hétköznapokban, arról és még sok egyébről a Storyban olvashatsz. A képeket elnézve pedig óhatatlanul is összehasonlítottuk: Nóri vajon az anyjára vagy apjára hasonlít jobban.

Varkonyi Andrea

Forrás: NlCafe