Válságba került Erdei Zsolt házassága
2020-01-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Erdei Zsolt magánéleti válságba került. Tinédzser fia és a két pici gyerek mellett semmi idejük nem marad a kettesben töltött percekre. A két koraszülött gyermeket pedig nem is szívesen bízzák rá másra.

Az egykori profi ökölvívó karrierjét sikeresnek mondhatja, ám magánéletében már egészen más a helyzet. Feleségével már egyszer, amikor hat hónapos terhes volt kisfiúkkal eltávolodtak egymástól, azonban később rendeződött közöttük a viszony. Napjainkban Zsolt érzi úgy, nem kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, de mindent megpróbál megtenni annak érdekében, hogy átlendüljenek a holtponton. Zsolt a munkája után hozza-viszi a kicsiket, kiveszi a részét az etetésből és a fürdetésből is.

„Úgy érzem, teljes értékű édesapa vagyok. Este fél 10-kor, miután mindegyik gyereket sikerül ágyba dugni, mi is annyira fáradtak vagyunk, hogy amikor befekszünk az ágyba, akkor azonnal el is alszunk” – kezdte Erdei Zsolt a Hot magazinnak, majd folytatta.

„A gyerekkel intenzíven kell foglalkozni, és a napunk nagy részét ez teszi ki, azonban úgy látom, erre kezd rámenni a kapcsolatunk is. Éljük a szürke hétköznapokat, várjuk, hogy eljöjjön az a pillanat, amikor ebből ki lehet szakadni” – vallotta be Erdei Zsolt, hozzátéve: mivel két különleges gyerek szülei, Réka nem akar speciális bébiszittert alkalmazni.

 

A lassan három éves Vilmos még nem beszél, Gréti pedig autisztikus vonásokat mutat, amiről már orvosi papírjuk is van. A sportember szerint az is közrejátszik eltávolodásukba, hogy mindketten másra vágynak. Még Réka romantikázásra vágyik, addig Zsolt inkább pihenésre.

 „Réka romantikára, színházra vágyik, én viszont bevallom, nyugalomra. Persze ha úgy jön ki a lépés, szívesen elkísérem, de nem nagyon vannak közös programjaink, ami valahol az én hibán is, de nem titkolom, kicsit elfáradtam. Nehéz eset vagyok, és neki sem lehet könnyű, az éremnek mindig két oldala van. Hullámzó a kapcsolatunk, mint szinte mindenkinek, de igyekszünk tartani magunkat, keressük a boldogság felé vezető utat. Szeretnék visszatalálni a gyermekeim anyjához úgy, hogy minden olyan legyen, mint régen. Az élet fura dolgokat produkál, sokszor olyasmiket, amire nem lehet felkészülni” – mondta Erdei Zsolt.

 

Forrás: Blikk