Válságba került Csobot Adél és Istenes Bence házassága
2022-06-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Istenes Bence bevallotta, komoly válságba került a kapcsolata Csobot Adéllal. A rajongók már korábban kiszúrták, hogy valami nincs rendben köztük, de eddig senki nem lehetett biztos abban, hogy tényleg komoly problémákkal küzdenek.

 

„Nagyon sokat beszélgetünk, a kommunikáció nagyon fontos. Hogy meg tudd osztani a gondolataidat, az érzéseidet a társaddal, hogy merj őszinte lenni, még akkor is, ha megbántod a másikat” – idézte Istenes szavait a Bors.

A sztárpár már tíz éve van együtt, két gyermekük született, Nátán és Ádin.

Adél szerint egy kapcsolatot folyamatosan újítani kell, hiszen az velük együtt változik. Bevallotta, nagyon sokszor érezték azt, hogy jobb lenne nekik külön.

„Mi alapvetően nagyon hiszünk ebben az egységben, amit nagyon szeretnénk együtt tartani. Mindig mindent megpróbáltunk. Nekünk is nagyon sok mélypontunk volt, amikor gondoltunk kiszállásra, hogy: figyi, jobb lenne külön. Valahogy a Jóisten mégis azt akarta, hogy együtt maradjunk” – mesélte az az IstenEst című műsorban a családapa.

Istenes Bence azt is elárulta, hogy nagyon sokat dolgoztak azon, hogy együtt tudjanak maradni, még külső segítséget is kértek.

Forrás: Blikk