Válik a magyar focista és a szépségkirálynő
2020-07-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kilenc év együttlét és három esztendőnyi házasság után válik a hazai sport egyik álompárja, a labdarúgó-NB I-es Mol Fehérvár támadója, Futács Márkó és felesége Futács Gitta.

A korábbi szépségkirálynő, jelenleg influencerként és gasztro-bloggerként dolgozó feleség a közösségi oldalán jelentette a váratlan döntést, és arra is utalt bejegyzésében, hogy a labdarúgó miatt került válságba a kapcsolatuk...


„Hol is kezdjem. Külön folytatjuk... Mindig tudtam, hogy aki keres az talál. Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden. Vagyis azt hittem… Nem tudom, hogy a mai romlott világban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció” – írta az Instagramon a konkrét részletek el nem áruló influencer. – „Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta”.

A pár élete kívülről valóban álomba illően tökéletesnek tűnt, ám az édesanya mondatait olvasva nyilvánvaló, hogy a házasságukban közel sem volt minden rendben. A gasztro-blogger a magánéleti problémák miatt visszavonul a nyilvánosságtól, csak érvényes reklám-szerződései miatt tartja meg jelenlegi Instagram oldalát. A Blikk kereste a komoly döntést meghozó feleséget, de egyelőre nem válaszolt kérdésekre.

Az egykori modell feleség még Katona Gitta néven vált ismertté, amikor 2014-ben a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyen a második helyen végzett és az előkelő első udvarhölgy címet szerezte meg. Két évvel később megszületett első közös gyermekük Mia (4), a pár egy esztendő múlva az oltár előtt kimondta a boldogító igent is.

Idén februárban második kislányuknak, Bellának is életet adott az édesanya, vagyis valóban minden arra utalt, rendben van közös életük, ám úgy tűnik, az újabb közös gyermek érkezése sem volt elég ahhoz, hogy jóban-rosszban együtt maradjanak...

Futács tavaly igazolt Székesfehérvárra, a klub színeiben idén ezüstérmet ünnepelhetett.

A Fehérvárnál is kegyvesztett lett

Futács karrierje is komoly vízválasztóhoz érkezett. Az előző évadban 37 tétmeccsen összesen 12-szer volt eredményes, de úgy tűnik, ez sem volt elég: a szezon befejeztével a csapat vezetősége közölte, nem számol a támadóval az élvonalban, ezért az NB III-ban szereplő második együttes keretéhez került. Jövője kérdéses, a Fehérvár minden átigazolási ajánlatra nyitott a csatárral kapcsolatban.

Forrás: Blikk.hu