Válása után ismét mosolyog Zséda
2020-07-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Először jelent meg nyilvános eseményen Zsédenyi Adrienn azóta, hogy kiderült, húsz év után elvált a férjétől. Az énekesnő a Cotton Club Singers szeptember 6-i születésnapi koncertje kapcsán látogatott el egy rehabilitációs intézetbe a társaival: az együttes egy 12 éves kislány kezelésére is gyűjt.

– Ha tudunk segíteni ezzel a koncerttel, tegyük meg. Hiszen azt már tapasztaltam, ha egy ismert ember egy ilyen ügy mellé áll, az megmozgatja az adakozókat – árulta el Zséda, aki szinte ragyogott az eseményen, úgy tűnik, remek hangulatban és formában van. Szerettük volna megtudni, milyenek a hétköznapjai azóta, hogy a magánélete fordulatot vett, ám ő csak mosolyogva megnyugtatott mindenkit, remekül érzi magát.

– Jól vagyok, szerencsére olyan csapatom van, amely ezt az érzést erősíti bennem. Dolgozom, készülnek az új dalok – árulta el Zséda, aki legutóbbi slágere, az Életben maradni sikerét élvezi, amely nem sokkal azután jött ki, hogy vége lett a házasságának. Így nagy valószínűséggel nemcsak másoknak, de önmagának is sok erőt adott vele.

Forrás: Blikk.hu