Vajna Timi szakíthatott a szerelmével
2023-01-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy ideje úgy tűnt, hogy a 2019-ben elhunyt Andy Vajna özvegyére rátalált a boldogság, de újabb fordulatokat tartogatott számára az élet: nemrégiben a közösségi oldalának bejegyzéséből arra lehetett következtetni, hogy Tímea végre anyai örömök elé néz, ám valószínűleg újabb tragédiát kell feldolgoznia: egy jól értesültnek tűnő követője arról írt Timi posztja alatt, hogy a néhai filmügyi kormánybiztos özvegye elvesztette a kisbabáját.

Timi nem is cáfolta a híreket, de a párjával, Zoltánnal közös képe eltűnt a közösségi oldaláról, majd egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben az egyedüllétről osztott meg idézetet. Korábban többször szóltak arról a hírek, hogy Zoltánnal hullámvölgybe került a kapcsolatuk, ám mindig visszataláltak egymáshoz, és közösen harcoltak azért, hogy gyermekük lehessen. A közelmúltban történt tragédia azonban rányomhatta a bélyegét a kapcsolatukra. Azt egyelőre nem tudni, szakítottak-e, vagy csak idő kell, hogy feldolgozzák a szörnyű veszteséget.

Tímea legutóbb közzétett posztja alatt a hogyléte felől érdeklődnek a rajongók, illetve vigasztalják a nehéz helyzetben. Volt, aki orvost ajánl neki, más néhány pozitív gondolattal támogatja.

„Szomorú a képen az arcod, szomorú az emojid. Rossz hírek voltak a bulvárban is…. Sajnálom, ha amiatt vagy szomorú. Évek óta követlek, nincs különösebb oka, hogy miért. De az évek során elkezdtelek azért tisztelni, aki belül lehetsz. Sajnálom a veszteségeidet, de hiszem, hogy hamarosan jó híreket kaptok majd, befejeződik végre ez a rossz széria, és anya leszel!” – írta Tími legutóbbi posztja alá az egyik kommentelő, akinek megható soraira a híresség egy szívecskével reagált.

Rist Lilla család- és párkapcsolati terapeuta szerint a várandósság időszaka mindig nehezebb a férfinak, mert az újdonsült apuka fizikálisan nem éli át a folyamatot, csak a kismamán keresztül kapcsolódik a gyermekéhez.

– Van, aki nagyon átérzi a várandósságot, így a gyermek elvesztését is. Egy ilyen traumatikus esemény nyilvánvalóan stresszel jár. Nemcsak a párkapcsolati kríziseket, hanem az egyéni problémákat is aktiválja ez a helyzet. A stressz mindig a rosszabbik oldalunkat hozza ki, és felszínre kerülhetnek korábban meg nem oldott problémák, akár egyénileg, akár a párkapcsolaton belül, aminek sajnos lehet a következménye a szakítás. Ez attól is függhet persze, hogy az egyén milyen mintákat hoz otthonról: ha a családjában a krízishelyzetekben, gyászfolyamatok során eltávolodtak tőle, ezt a példát hozza, akkor elképzelhető, hogy könnyebb útnak érzékeli a szakítást, mint szembenézni a gyásszal – árulta el a szakértő.