Vajna Timi egyedüllétre vágyik
2020-06-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

„A jövőre bízzuk a kapcsolatunkat, most inkább egyedüllétre vágyom” – fogalmazott a Blikknek Vajna Tímea (37), aki bevallotta azt is, hogy még nincs túl néhai férje elvesztésén. Andy Vajna (†74) özvegye jelenleg Los Angelesben van, Zoltán pedig már Budapesten, de napi kapcsolatban maradtak.

 

A férfi ajándékot is küldött Tímeának itthonról, száz csomag ropival és orrspray-kel lepte meg, sőt, még betegségből lábadozó kutyáját, Rockyt is elkísérte egy sétára Timi húgával, Palácsik Lillával és férjével. Mint mondja, nem szakítottak egyértelműen, inkább csak a jövőre bízzák a kapcsolatukat, ám most inkább egyedüllétre vágyik.

– Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni – vallotta be őszintén a Blikknek Tímea, aki úgy tűnik, komolyan megingott az elmúlt hetekben, Zoltán mindezek ellenére sem hagyja őt magára. Nem csoda, hogy most is a támasza, kapcsolatuk erős alapokon áll, hiszen kezdeti barátságból alakultak át, erősödtek az érzelmek a két fiatal között. Ráadásul a férfi jóbarátja volt a világhírű producernek, és végig az özvegy mellett állt a legnehezebb időkben.

– Timi alapvetően nagyon vidám, kedves és jóindulatú nő, kellemes a közelében lenni, mert átragasztja jó kedvét a másikra is. Andy halála rendkívül megviselte, és a mély gyászban Zoli mindvégig mellette volt barátként. Joggal hihettek benne, hogy működhet köztük a párkapcsolat, de idő közben valami megváltozott vagy talán nem fejlődött tovább. A felek nagyon diszkréten kezelik a magánéletüket, így nem sokat árultak el a barátoknak sem a mostani helyzetükről – tudta meg a Blikk egy a neve elhallgatását kérő ismerőstől.


Nem csak a magánéletben, hanem az üzletben is szoros kapcsolat fűzi őket egymáshoz. Zoltán többségi tulajdonos lett a Nobu Budapestben, a luxusétterem pedig a koronavírus-járvány előtt 170 millió forinttal növelte a bevételét az előző évhez képest. A megkezdett munkát mindenképp közösen szeretnék folytatni.

– Az is új számomra, hogy egy fiatalabb férfi van mellettem, korábban mindig idősebb volt a párom . A jövőre bízzuk, hogy a magánéletben hogyan alakul a kapcsolatunk Zolival – tette hozzá Vajna.

Az özvegy rajongói szorítanak azért, hogy Andy Vajna halála után Tímea megtalálja a boldogságot. Korábban sok támadás érte, de őszinte tiszteletével és szeretetével, amit férje iránt érzett, a korábban kételkedők egy részét meggyőzte és szimpátiát váltott ki, ahogy a gyász alatt jobban megismerték az emberek. Amikor Zoltán megjelent az életében, sokan támogatták, és a hozzászólók közül most is drukkolnak neki, hogy boldog legyen. Van, aki azt írja, idősebb férfi illene hozzá.

Forrás: Blikk