Vajna Tímea luxuslakásban él Los Angelesben szerelmével
2020-05-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Vajna Timi végre ismét boldog! A tavalyi szomorú időszak után most úgy tűnik, ismét minden újra szép Andy Vajna özvegyének az életében.

Először is ismét rátalált a szerelem! Zoltán kitartóan udvarolt Timinek, és ő volt az, aki reggelente rózsacsokrokat helyezett az autója szélvédőjére. Zoltán kinn van Timivel Los Angelesben, hiszen ahhoz, hogy Timi megkapja az állampolgárságot, még néhány hónapot kinn kell töltenie. Az állampolgárság amiatt is nagyon fontos, hogy hozzájuthasson Andy amerikai örökségéhez.

 

„Andy filmes örökségét szeretném ápolni, és befejezni azokat az álmait, amire már neki nem volt ideje. Így például megvalósítani a nagy filmálmát, a Puskás Öcsi életéről szóló filmet. Ez ügyben már előrehaladott tárgyalások vannak, minden a legnagyobb úton halad a megvalósításában”- mesélte kiutazása előtt Timi a Kiskegyednek.

A Blikk úgy értesült, hogy a film főszerepét elvállalná a világhírű amerikai sztár, Colin Farrell, akinek a terveiről először Arnold Schwarzenegger karácsonyi buliján mesélt Timi.

Tímea egyelőre viszont nem találta meg azt a villát, amit megvásárolna, és amiben a családja is elférne, amikor meglátogatják kint. Így jelenleg egy kisebb luxuslakást bérel Zoltánnal Los Angeles legmagasabb felhőkarcolójában, a Ten Thousand-ban.

 

A lakás bérleti díja több millió forint havonta, ám ennek kifizetése nem okoz gondot a párnak, hiszen Tímea és Zoltán is nem csupán üzlettársak, de külön-külön is nagyon jómódúak.

 

A nem mindennapi bérleti díjért cserébe a felhőkarcoló minden luxussal felszerelt, így Timinek ki sem kellett a járvány idején sem tenni a lábát ahhoz, hogy konditerembe menjen.

 

A toronyban ezenkívül található fodrász és kozmetikus, üzletek, wellnessrészleg, gyógyfürdő és szabadtéri medence, amelynek a partjáról Timi előszeretettel posztol fotókat.

 

A villára azonban mielőbb szükség is lesz, hiszen hatalmas öröm érte Timit: hamarosan nagynéni lesz.

Húga, Lilla ugyanis babát vár. Tímea már nagyon izgatott, és biztos, hogy gyakran várja majd Los Angeles-i otthonába a húgát a családjával. Főleg, hogy a baba keresztanyja is minden valószínűség szerint ő lesz.

Forrás: Blikk