Újra szerelmes Horváth Boldi
2024-06-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Két évvel a válása után ismét boldog a Kelemen Kabátban énekese. Horváth Boldi egy titokzatos nőbe szeretett bele.

A Kelemen Kabátban zenekar frontembere az elmúlt években nem igazán adott interjút, a magánéletéről pedig még kevesebbet árult el. Horváth Boldi utoljára 2022 őszén mesélt arról, hogy a válása után összetört a szíve, de miután el tudta engedni egykori feleségét, kiélvezte a szinglik életét és csak úgy falta a nőket.

– Már az együttélésünk utolsó éveiben sem voltunk túl jóban. Egy dologban elég jók voltunk együtt: abban, hogy alapvetően a döntéseink a gyermekünk szempontjai, emiatt kicsit az utolsó időszakban az ő kedvéért voltunk együtt, hogy ne túl fiatalon érje ez a dolog – jegyezte meg korábban.

A TV2 sztárja már régebben is beszélt arról, hogy minden dalukban egy-egy saját élményüket dolgozzák fel, ezúttal pedig a legújabb dalukban ismét egy párkapcsolati titkot rejtett el. Két évvel a válása után ugyanis újra rátalált a szerelem. Az új szerzeményüknek a címe 10/10, amelynek a szövegében egy bomba nőt dicsér, ráadásul a klipben szereplő hölgy a leírás alapján ugyanaz, mint aki korábban Boldi barátnőjét alakította egy másik videóklipben.

Boldi a minap az M2 Petőfi TV műsorában vendégeskedett, ahol a műsorvezető a dal címéről kérdezte, miszerint a hölgyekre vonatkozik-e jelen esetben a 10/10. Az énekes gyorsan kijavította:

Egy bizonyos hölgyre…!

- fűzte hozzá, elárulva, hogy jelenleg foglalt a szíve. Azt is elmondta, mitől lesz valaki 10/10-es.

– Most nincs itt ez a hölgy, nem tudom megmutatni… – humorizált, aztán megjegyezte:

– Nyilván, belső tulajdonságokra is igaz. Ha valakit talál az ember, akivel jól kiegészítik egymást. Egy csomó minden, külső és belső dolgok összessége.