Újra rátalált a szerelem Varga Viktorra?
2020-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Varga Viktor nemrégiben Egyiptomba utazott, ugyanis abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Top Model of the World nevű versenyen adhatott elő. A világ legszebb nőivel léphetett színpadra a szépségversenyen, ahol nem csak énekelt, de videoklipet is forgatott – írja a Ripost.


Az énekes nem éppen az a könnyű szerelmes típus, ezt az is bizonyítja, hogy mióta szakított előző párjával, Cynthia Dictatorral, nem volt egyetlen kapcsolata sem. Inkább a munkára koncentrált, zenélt, szobrokat faragott, továbbá megtanult repülőt vezetni.

Ám egyiptomi utazásán akaratlanul is szerelembe esett. Menna Abaza, az egyiptomi szépségkirálynő már az első találkozásnál megbabonázta Viktort.

„Meglátták egymást Mennával, majd azonnal izzott köztük a levegő. Egyből megértették egymást, amikor rákérdeztem, mi történik, nem győzött áradozni. Viktor szerint ez a lány nem csak szép, de egy olyan intellektuális szépség, akivel nem találkozik bárhol és bármikor az ember” – mesélte az egyik stábtag.


Mivel Menna muszlim vallású, nem nézték jó szemmel, hogy egy férfi társaságában időzik, de ez csak még jobban tetszett Viktornak, mert mindketten lázadó személyiségűek. De a rossz tekintetek ellenére sikerült pár órát együtt tölteniük, és ez az idő pont elég volt arra, hogy Viktor szerelembe essen.

Egy barátja szerint az elmúlt néhány hét egy érzelmi hullámvasút volt Viktor számára. Először a mennyországban érezte magát a szerelemtől, majd az utóbbi napokban a művészethez kellett fordulnia, hogy könnyebben feldolgozza a benne dúló reménytelen szerelmet. Mindketten tudták, hogy több okból sem érdemes jobban belebonyolódni a kapcsolatba, de a szívnek nem lehet parancsolni.


Viktor tudatosan nem tartja a kapcsolatot a lánnyal semmilyen formában, de ettől még időre lesz szüksége, hogy túllépjen az eseten. A szenvedése arra késztette, hogy a szobrászatba meneküljön. Jelenleg egy olyan szobron dolgozik, amely Menna tökéletes arcmása lesz. Ezzel szeretne tisztelegni a szerelem érzése előtt, illetve elengedni őt örökre.

A Ripost Viktort is felkereste az üggyel kapcsolatban, de nem kaptak konkrét választ. Azonban nem cáfolta a tényt, hogy szerelembe esett, de csupán annyit mondott:

„Egy ilyen álom csak egy fáraónak jut.”

Forrás: Blikk