Meghan Markle valóságshow-t indít
2020-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Alig múlt el két hét azóta, hogy a sussexi hercegi pár viharos körülmények között távozott a brit királyi házból, máris bebizonyosodott, hogy a pénz miatt döntött így Harry herceg és felesége! Meghan Markle vissza akar térni a film és a tévézés világába, már szerződést is kötött a Netflix nevű internetes filmszolgáltatóval egy valóságshow-ra.


A hercegné, ismertségét felhasználva, be akar robbanni a média világába. Harry közbenjárására a Disney Stúdió is munkát ajánlott neki, amelyet el is vállalt. Ám más ajánlata is van, stylist barátnője, Jessica Mulroney oldalán szerepel majd a Netflix új műsorában. A tízrészes műsor címe I Do, Redo, azaz Igen, újra igen, és olyan tehetős párok szerepelnek majd benne, akiknek az első házasságuk valamiért zátonyra futott, ezért másodszor is próbálkoztak.

– Az, hogy Meghan töltheti be a show egyik műsorvezetői posztját, telitalálat! Hiszen a hercegnő két évvel ezelőtti királyi esküvője jó példája annak, hogy miképpen lehet másodjára is pazar lagzit rendezni, ahol örök hűséget esküdhetsz álmaid hercegének – mondta a műsor egyik producere a PageSixnek arra utalva, hogy a színésznőnek korábban volt egy sikertelen házassága Trevor Engelson producerrel 2011 és 2013 között, mégis rátalált a boldogság.


A társműsorvezető Mulroney Instagram-oldalán tett közé néhány bejegyzést, amelyben bemutatta, hogy a stáb Floridától a Karib-térségig utazgat válogatásokat tartva.

„Szeretném bemutatni a közönségnek az esküvői ipar eddig kulisszák mögött rejtőző, másik oldalát, amely soha nem jelent meg a televízióban” – írta Mulroney a műsor beharangozójában.

A sussexi házaspár nem vesztegeti az idejét, hogy pénzügyi szempontból függetlenné váljon. Iparági pletykák szerint Meghan új megbízása több millió dolláros, azaz több százmillió forintos fizetést hoz neki.

Forrás: Blikk