Újra rátalált a szerelem Janza Kata 22 évvel fiatalabb exére
2023-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hónapokkal a szakításuk eltelte után Janza Kata és Pesák Ádám is ismerkedni kezdett. Utóbbi először beszélt arról, hogy egy új kapcsolatban van, miután az 50 éves színésznővel nem működött a dolog.

Tavaly áprilisban tudatta Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párja, Pesák Ádám, hogy 5 év után szakítottak. A színészek mindössze néhány hónap után már összeköltöztek, annak ellenére, hogy sokan nem nézték jó szemmel a köztük lévő nagy korkülönbséget. Ádám Kata gyermekeivel is megtalálta a közös hangot, s úgy tűnt, egyre komolyodnak a dolgok közöttük.

Az 50 éves színésznő ősszel már arról beszélt, hogy újra készen állna a szerelemre, azaz nyitott az ismerkedésre, mert szeret a boldogság állapotában lenni. Sőt, azt is hozzátette, hogy már volna is mit mesélnie a magánéletéről, de majd csak akkor oszt meg bármi komolyabbat, ha már elmélyültek az érzések.

Az Operettszínház sármos színésze a hétvégén szintén arról rántotta le a leplet, hogy ismét foglalt a szíve. A Facebook-oldalán ugyanis beállította, hogy kapcsolatban van, a státusz alatt pedig elárasztották gratulációkkal. Friss párkapcsolatáról Ádám mindössze ennyit mondott:

„Védeni szeretném”.