Újdonság karácsonyra: saját tervezésű, feltölthető ajándékkártya
2020-12-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló

Az AJI innovatív ajándékkártyáival a döntés szabadságát adhatod bárkinek! Az AJI kártyák közel 400 üzletben beváltható – olyan tetszés szerint, már 5.000 Ft-tól feltölthető – ajándékkártyák, amelyekkel bármely alkalommal garantált az örömszerzés a születésnapoktól kezdve, egészen karácsonyig.

Ezzel a kreatív, elegáns és egyedülálló megoldással tetszőleges pénzösszeget ajándékozhatsz, így a meglepett maga döntheti el, hogy hol, mikor és mire szeretné egyenlegét felhasználni, ezáltal olyan terméket vagy szolgáltatást választhat, amely valóban tetszik neki.

 

Válassz az ajándékkártyák közül! >>

 Az AJI ajándékkártyák igényes, hol játékos kinézetű, hol pedig ünnephez illő, de mindenképpen színvonalas dizájnnal és üzenetekkel ellátott plasztikkártyák. Bármelyiket is választod az alkalmi kártyák közül, biztosan még különlegesebbé varázsolhatod az ünnep pillanatát.

 

Saját tervezésű ajándékkártya >>

 Az alkalmi ajándékkártyák mellett idén az AJI kártyák csapata egy nagyszerű, személyre szabott megoldásra is gondolt. Weboldalukon, online felületen elérhető, saját kártya tervezőjükkel egyedi megjelenésű kártyát készíthetsz a megajándékozni kívánt személy számára. És hogy is működik mindez? A tervező egyszerű használatával egyedi képpel, saját szöveggel, különleges üzenettel ellátott személyes meglepetés kivitelezésére van lehetőség, melyet a többi ajándékkártyához hasonlóan tetszőleges összeggel tölthetsz fel. Az saját kártya tervezővel alkalmad nyílhat saját céged arculatára formálni a plasztikkártyák előlapját, alkalmazottaid személyre szóló, évvégi jutalmazásához. Saját tervezésű kártyádat digitálisan e-kártya formában is elküldheted e-mailben akár egy előre meghatározott időpontban. Ezzel az új lehetőséggel idén garantáltan színesebbé és örömtelivé teheted a bensőséges ünnep hangulatát, a megajándékozás élményét.

 

Tekintsd meg az AJI kártyák elfogadóhelyeit >>

 Az AJI ajándékkártyák országosan több, mint 400 elfogadóhelyen válthatók be és a számuk folyamatosan bővül, tekintsd meg őket!

 

Web: www.ajikartyak.hu