Újabb részletek derültek ki Hódi Pameláék esküvőjéről
2020-07-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hódi Pamela és Tóth Bence nem sokáig bírták egymás nélkül, a napokban igazólodott be a gyanú, miszerint a szerelmesek újra visszataláltak egymáshoz. Pamela szerda délután a közösségi oldalán osztotta meg a rajongóival, hogy egy ideje már újra egy párt alkotnak focista kedvesével.

„(…) Akit szívből szeret az ember, azt óvja. Én tiszta szívemből szeretem Őket” – írta Pamela, aki nem kívánt nyilatkozni.

Arra kért mindenkit, fogadják el, hogy mostantól sem a kedvesét, sem a kislányát nem mutogatja majd az interneten. A pár kibékülése óta újra tervezgeti az esküvőt – tudta meg a Bors. „Mi már nagyon vártuk, hogy mikor lesz publikus, hogy újra együtt vannak, és minden rendben van közöttük. Örülünk, hogy sikerült túljutniuk a problémáikon – kezdte a pár egyik közeli ismerőse. – S bár a június 1-jére tervezett esküvő a járvány miatt elmaradt, ami késik, nem múlik, ez egészen biztos” – folytatta Pamela és Bence barátja.

A lagzi új időpontja még számára is kérdéses. A korlátozások és a fennálló járványhelyzet miatt valószínűleg jövőre tartják meg az esküvőt.

„Nem gondolom, hogy idén egybekelnek, de még nem tűzték ki az új dátumot. Egyrészt csak nemrégiben békültek ki, másrészt közbeszólt egy világjárvány, úgyhogy minden összejött. Ez az év nem jó ómen… De a szervezés tudtommal újraindult, s legkésőbb jövő nyáron meg lesz tartva az esküvő” – mesélte a barát.

Forrás: Blikk