Új házban kezd új életet Britney Spears és férje
2022-06-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mint egy játszótérre kiszabadult kisgyerek, úgy élvezi visszanyert szabadságát Britney Spears. A negyvenéves énekesnő felett az elmúlt év végéig az apja gyakorolt felügyeletet, de most végre hozzájutott 22 milliárd forintra becsült vagyonához. Kirepülve az aranykalitkából, azonnal férjhez ment a nála 12 évvel fiatalabb Sam Asgharihoz, és most arról szólnak a hírek, hogy a pár új szerelmi fészket vett Los Angeles közelében.Az ifjú pár nem vesztegette az időt, azonnal megkezdte a költözést a 1080 négyzetméteres villába: már elkezdték behordani a személyes holmijukat, és napok óta költöztetőkocsik jönnek-mennek az 1,6 hektáros birtokon. Calabasas kifejezetten elit település Kaliforniában, csak a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak, hogy itt ingatlant vásároljanak. A környék hemzseg a hírességektől, itt él többek között Kourtney Karda­shian és új férje, Travis Barker.

Az ingatlanvásárlás bizonyítja, hogy Britney képes önállóan jó pénzügyi döntéseket hozni, a házat és a birtokot ugyanis lényegesen olcsóbban vásárolta meg a meghirdetett árnál. Helyhiányban nem fognak szenvedni, a konyhához étkező és külön reggelizősarok tartozik, de külön ebédlő is rendelkezésre áll. A szobák számát nem közölték, de azt például tudni lehet, hogy nemcsak zongoraszoba és bár, hanem ajándékcsomagoló helyiség is van a házban... Az egész villát márványpadló borítja, a bútorok mahagónifából készültek.

 

A kertben úszómedence, pezsgőfürdő, vízicsúszda és több szökőkút frissíti fel a lakókat, akik nem lesznek sokan, ugyanis Britney fiai, a 16 éves Sean és a 15 éves Jayden nincs állandóan vele. Sokatmondó, hogy a pophercegnő és a színész esküvőjéről is hiányoztak, bár állítólag örülnek anyjuk boldogságának. Igaz, nem élnek messze, ugyanis Britney-ék szinte közvetlen szomszédságba kerültek Kevin Federline-nal, a fiúk apjával. Az énekesnő második férjének ügyvédje a TMZ portálnak elmondta, Kevint meglepte, amikor kiderült, kik költöznek mellé, de nem bánja, amíg a nyugalmát nem zavarják.

 

Arról nem szólnak a hírek, hogy Britney eladta-e eddigi, Hidden Hills-i otthonát, de arról igen, hogy az új ingatlant az ő pénzéből vásárolták, 4,3 milliárd forintnak megfelelő áron.

Forrás: Blikk