Tusup legújabb kiszemeltje Csősz Bogi?
2022-10-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Úgy tűnik, hogy az úszóedzőnek egy újabb gyönyörű nőn akadt meg a szeme, ezt pedig nem is tartja titokban: nyilvánosan bókol Csősz Boginak közösségi oldalán.

Shane Tusup úgy tűnik, egyenesen halad a boldogság felé, ráadásul nemrég megkapta a magyar állampolgárságot, aminek 10 év magyar tartózkodás után nagyon örül a tréner. Most pedig a keszekusza magánélete is új útra térhet, ugyanis a hírek szerint egy új kiszemeltje akadt, a szimpátia pedig láthatólag kétoldalú.

Az árulkodó jelek szerint Shane Tusup legújabb kiszemeltje Csősz Bogi üzletasszony, aki nemrég intett végleg búcsút 11 évig tartó házasságának. Az edző az Instagram-oldalán tette meg az első lépéseket, korábbi párja, Szabó Zsófi esetéhez hasonlóan. Zsófi fiókját is eleinte lájkokkal, majd szebbnél szebb kommentekkel bombázta. Akkor ez az udvarlási módszer jól működött, hiszen az a kapcsolat egészen az eljegyzésig jutott.

A szemfülesek most is hasonló tendenciát vettek észre Shane oldalán, ezúttal Csősz Boglárka képeire érkeznek a szívecskék az edző által, amiket láthatólag az üzletasszony sem hagy viszonzatlanul. A Bors szerint az úszóedző azután figyelhetett fel Bogira, hogy egy menedzsmenthez kerültek.

Csak az a fura, hogy a hírek szerint Tusup egy ideje a fitnesz-Európa-bajnok Nagy Viktória Zoé oldalán találta meg a boldogságot, akit már az édesanyjának is bemutatott. Több vasat tartana a tűzben?