Tóth Gabiék kimenőt kaptak a babázásból
2020-01-08  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

Ha valaki, akkor Tóth Gabi aztán igazán tudja, mit jelent ismert emberként és a közösségi média szereplőjeként nap mint nap megküzdeni a rosszindulatú kommentekkel.

Mindenki találkozott már a közösségi oldalakon azokkal a kommentelőkkel, aki csak azért kattintanak rá valaki posztjára, hogy ott aztán okoskodhassanak és rosszindulatú megjegyzéseket tehessenek. Tóth Gabinak szerencsére rengeteg rajongója van, akik szívből imádják, és ahogy az évek során egyre elismertebb művésszé küzdötte fel magát, a trollok jó része is kikopott közülük, de persze az ördög nem alszik.

És hát tudjuk, mi történik akkor, ha egy kisbabás édesanya olyan képet tesz ki magáról, amin nincs rajta a gyerek, csak ő, meg mondjuk a férje, mert kimenőt kaptak babázásból.


Ez történt Gabival is, aki úgy tűnik, jól tudja, mit szoktak kapni a nyakukba az anyukák az ilyen képekért, úgyhogy megelőző csapást mért azokra, akik rosszindulatú megjegyzéseket tettek volna:

"Úristen milyen szülők vagyunk már’otthon hagytuk a gyereket" - írta a nemrég posztolt képhez, a hashtagek egy részéből pedig visszaköszönnek azok a séma-kommentek, amit okoskodók szoktak hagyni híres anyukák posztjainál:

#jóvanmásnakisvangyereke

#másisszültmégsemmutogassa’

#milyenanya

#jóvanmeddiglesznekmégegyütt?

És akkor a kép, mert minden szülőnek kell egy kis idő magára:


Forrás: Blikk