Tóth Gabi szerint erről szól a házasság
2023-02-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

"Olyan erős szövetség van köztünk, hogy egy hurrikán sem tépné szét." - fogalmazta meg az énekesnő, Tóth Gabi a közte, és férje, Krausz Gábor között létrejött erős köteléket. Legújabb blogbejegyzésében azon mélázott mi a jó házasság titka.

A Valentin-nap közeledtével és egyúttal a Házasság hetének kezdetével az énekesnő a férjéhez fűződő kapcsolatáról írt a csalad.hu blogbejegyzésében. Szerinte a szilárd alapok miatt működik olyan jól a házasságuk: azt az erős szövetséget, amit az évek során kialakítottak már semmi nem tépheti szét, még egy hurrikán sem, állítja az énekesnő.

"Sziklaszilárd alapokra épült a kapcsolatunk, ugyanakkor még mindig meg tudjuk lepni a másikat. A Krausz legalábbis engem nagyon." - írta a blogon az énekesnő, majd hozzétette:

És igen, baromi jókat szoktunk veszekedni, és elárulok egy titkot, káromkodni is szoktunk, mint a kocsis, amolyan olaszos/magyaros virtussal, de pont ilyenkor fontos, hogy milyen alapokra épül egy kapcsolat.

"Ha minden alkalommal megsértődnénk egymásra, amikor veszekszünk, akkor már biztosan nem lennénk együtt. De mi jól kiüvöltözzük magunkat, aztán duzzogunk pár órát, majd minden megy tovább. És ezt meg tudjuk ismételni többször is egy héten, de a lényegen nem változtat, a szövetségen, aminek igenis van jelentősége."

 

Majd kiemelte:

Igenis fontos, hogy felvettem a nevét, és a mai napig el tudok érzékenyülni, ha a gyűrűmre nézek.

Majd arról beszélt, hogy az a félelem, ami a kapcsolatuk elején megfogalmazódott benne, miszerint a séf soha nem fog teljesen megnyílni számára, hiszen Krausz édesanyja elvesztése után teljesen elzárta az érzelmeit, mára már eltűnt. Ez pedig mind a felesége felé irányuló érzelmekből, mind a közös kislányuk felé tett lépésekből látszik.

"Szeretem, hogy részese lehetek, ahogy férjjé válik. Mert nem leszünk attól azonnal jó házastársak, hogy aláírjuk a papírokat. Senki nem tudja, hogyan kell jó férjnek vagy feleségnek lenni, azt idővel megtanuljuk. Jó társakká válni idő kell, jó apává válni pedig még több idő és odafigyelés. Viszont nem csak én adtam időt neki, a Krauszom is kivárta, hogy elmúljon az az időszak, amikor egy baba igazából csak az anyukájára vágyik és az anya is csak a gyermekére. Amikor olyan erős az anya-gyermek kötelék, hogy abban szinte nincs is helye egy harmadik személynek."

Nyilatkozta az édesanya, aki hozzátette, hogy fent említett időszak sok férj számára nehéz lehet, azonban az ő kapcsolatukat csak még inkább megerősítette:

Mert már nem „csak” lángolunk, hanem folyamatosan őrizzük azt a bizonyos parazsat. Már nem csak a szexi pasit látom benne, hanem a gondoskodó férjet, az óvó apát, az érzékeny társat és a mindenre elszánt családfőt. És szerintem erről szól a házasság.