Tóth Gabi lebukott férje előtt
2019-11-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Kedveskedő meglepetéssel próbálta levenni a lábáról férjét Tóth Gabi, azonban lebukott.Nem csoda, ha az énekesnő kissé elszokott a főzéstől, más is hasonlókép lenne, ha egy mesterséf lenne a férje. Ám most Gabi mégis elszánta magát, és egy finom étellel szerette volna meglepni férjét. Azért pedig, hogy a lehető legfinomabb bolognai ragut tudja szerelme elé tenni, amikor hazaérkezik, egy zacskó poralappal is rá szeretett volna segíteni. Ráadásul a biztos siker érdekében telefonon keresztül édesanyja segítette a darált hús megpirításában. Azonban még mielőtt elkészülhetett volna, Krausz Gábor hazaérkezett, így a meglepetésnek is annyi lett, viszont legalább segíthetett az elkészítésben.

„Gabi nem konyhatündér, de sok mindent el tud készíteni. Leveseket, palacsintát, és szendvicseket például kiválóan. De mióta együtt vagyunk, leszokott a főzésről. Ahogy én sem énekelek előtte, ő sem mer előttem főzni. Jót mosolyogtam, hogy porból akart főzni, de nem vagyok álszent, mindenki csinál ilyet otthon” – mondta a Borsnak Krausz Gábor.


Azonban nem csak a kényelmesség miatt nem főz annyit mostanában az énekesnő, hanem azért is, mert nyolc hónaposan, hatalmas pocakkal senkinek sem egyszerű a tűzhely mellett állni és mindent aprólékosan elkészíteni.

„Legtöbbször én vagy az anyukája főzünk itthon, és Gabi mostanában savanyúbb ételeket kíván. A természet egyébként tudja a dolgát, amit nem szabad most várandósan fogyasztania, azt nem is kívánja. A tonhalat és salátákat viszont igen, amire pedig szüksége van a babának is. Egyébként nem eszik többet, mint a várandósság előtt, nem is nassol, nincs esti csoki és fagyi” – magyarázta a sztárséf.

Forrás: Blikk.hu.