Tóth Gabi a férje nélkül látja el az új házuk átalakításával kapcsolatos teendőket
2023-03-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi először beszélt arról, hogy hogy állnak a munkálatokkal az új házuk körül. A szentendrei otthonuk átalakításában egyelőre csak ő vesz részt, mivel a férje forgat, így rendkívül stresszes időszakon megy keresztül.

Tóth Gabi január végén még csak óvatosan merte megemlíteni, hogy költözés előtt állnak a családjával. Abban viszont bízott, hogy összejön a tervük, és vidéken kezdhetnek új életet. Hannarózát is az új helyen íratta be óvodába, mivel lelki szemei előtt már látta, ahogy a kertesházban töltik a mindennapjaikat. Az énekesnő már nem bírt tovább várni az örömhírrel, és hétvégén a vadiúj otthonuk kertjéből jelentkezett be, majd később a férjével, Krausz Gáborral is megosztották, hogy végül hova költöznek. Ezentúl Szentendrén fognak élni, de mint kiderült, még bőven akad feladatuk a ház körül. Az édesanya emiatt rengeteget stresszel, ugyanis mindössze pár hét múlva pakolnának át teljesen.

"Hetek óta fenekestől felborult az életünk. Illetve egyelőre csak az enyém, mert a Krauszom forgat, és tulajdonképpen ő ebből csak annyit érzékel, hogy én idegbeteg vagyok, és mire hazaér, úgy rogyok össze, mint egy rongybaba. Hiába magyarázom neki, hogy egész nap stresszelek, hogy most éppen mi derült ki a bontási fázis során, ami előre nem volt látható és ezáltal extra, nem kalkulált költséggel jár. Hogy egy csomó olyan kérdést tesznek fel, amire egyedül nem tudom a választ. Rettegek, hogy valamit rosszul csinálok, mondok, hogy rossz döntést hozok" ‒ vallotta be a csalad.hu-n olvasható blogjában. Gabi hálát ad a sorsnak, hogy egy olyan testvérrel áldotta meg, mint Tóth Vera, aki igazi pótanyaként segít be, ha szükség van rá.

Azt azért meg kell jegyeznem, hogy nekem van a legeslegeslegeslegjobb testvérem a földön. Úgy vannak már együtt Hannival, mint borsó, meg a héja. Hatalmas segítség, hogy akár 1-2 napra is el tudja vinni, úgy, hogy tudom, a lehető legjobb kezekben van. Elképesztően jó a kapcsolatuk

‒ áradozott az előadó.

Kitért arra is, hogy mindig csak röhögött, amikor valaki azt mondta, hogy egy építkezés milyen stresszes, de most utólag be kellett látnia, hogy mindenkinek igaza volt. Engedélyek, átírások halmazában él hetek óta, ráadásul előre tart attól, hogy milyen lesz majd tavasz végén beszoktatni a kislányát az óvodába.

Hasonló bejegyzések