Király Viktort féltik a barátai
2023-03-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Király Viktor egyre nehezebben nélkülözi a kisfiát és a feleségét. Kiderült, lassan belebetegszik a ténybe, hogy megromlott a házassága. Egy közeli barátja mesélt a lelkiállapotáról.

Király Viktor és felesége, Virág Anita házassága három év után válságba került. Az édesanya el is költözött a családi házból, az előadó pedig próbál mindent megtenni azért, hogy újra sínke kerüljön a kapcsolatuk. Nehezen éli meg ezt az időszakot, hiányzik neki a kisfia és a párja, de próbálnak közös programokat is szervezni, hogy a gyermekük minél kevesebbet észleljen az elhidegülésükből.

Az énekes elmondta, közös nyaralást terveznek majd a családdal, csakhogy a kedvese nélküle utazott el nemrég egy wellnesshotelbe, hogy kikapcsolódjon a kisfiukkal. Bármi is legyen közöttük, az apuk bevallotta: még mindig fontos számára Anita.

„Továbbra is próbálunk dolgozni azon, hogy megmentsük a házasságunkat, de tény, hogy vannak nehézségeink. A kisfiunk miatt azonban továbbra is sokat vagyunk együtt családként, a napokban például hármasban voltunk játszóházban. Többet nem szeretnék mondani, mert Anitával abban maradtunk, hogy csendben akarjuk ezt intézni” – nyilatkozta a problémáikkal kapcsolatban.

Az ismerőseik, barátaik és a család is hallgatnak arról, mi lehet a közeljövőben a sztárpár sorsa. Annyit viszont egy közeli barátjuk elárult, hogy még mindketten hordják a jegygyűrűjüket.

„Viktor nagyon nincs jól, borzasztó rossz látni, hogy az a mindig vidám, mosolygós, viccelődős fiú teljesen maga alatt van. Nagyon megviseli ez az egész, de az is, hogy mindez nyilvánosságra került. Anitával minden erejükkel azon voltak, hogy ezt elkerüljék. Ha rajtuk múlik, soha nem derül ki, hogy gondjaik vannak”

„Ezt csak ők tudhatják, de az biztos, hogy ez a felhajtás nem tesz jót nekik. Viktor egy nagyon érzékeny ember, akinek a mindene a családja, és már-már belebetegszik ebbe az egészbe. Biztos vagyok benne, hogy amíg lát esélyt a megoldásra és a boldogságra, nem fogja feladni, hogy egyben tartsa a családját” – jelentette ki a barát.