Tóth Dávidnak új párja van
2022-01-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az olimpiai ezüstérmes kajakos nem sokáig volt együtt a választottjával, Szalai Laurával A Nagy Ő után. 2 hónapig tartott a szerelem közöttük. Az Origonak elmesélt pár dolgot arról, mi is történt vele azóta, mióta véget ért a párkereső. Elmondása szerint decemberben többen is odamentek hozzá, vagy megállították azért, hogy elmondják a műsorral kapcsolatos véleményüket, de tudta humorral kezelni az ilyen eseteket. Az Exatlon új, All Star évadában természetesen a bajnokoknak szurkol, köztük a korábbi csapattársainak, Kempf Zozónak, Busa Gabinak és Szabó Dorkának.

„Amikor elvállaltam a felkérést, azt gondoltam, mivel a labdajátékok nem tartoznak az erősségeim közé, maximum pár hétig leszek Dominikán. Végül egészen jól elboldogultam a pályán, így a pár hétből öt hónap lett. Ez idő alatt nagyon jó barátság alakult ki közöttünk a Bajnokokkal, nem is szeretnék kiemelni senkit, mindenkivel jóban vagyok, időről időre összejövünk valakinél, legutoljára december végén Busa Gabriellánál találkoztunk néhányan” – vallott a baráti kötelékről a második évados Bajnokok között.

Bár a forgatások véget értek, érkeznek az újabb megkeresések, viszont kiemelte, hogy nem mond igent mindenre. Exatlon, Dancing with the Stars, A Nagy Ő, három különböző műsor, mégis mindegyikben szerepelt, mert látott fantáziát bennük. Dávid jelenleg a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnél dolgozik és a Wichmann Tamás Regionális Akadémia menedzsere is egyben tavaly február 1-je óta. Feladatai közé tartozik a kölyök válogatott kijelölése és a régiós események szervezése.

"Mielőtt befejeztem a sportkarrieremet, sokat gondolkoztam azon, hogy képzelem el majd a folytatást. Már akkor az fogalmazódott meg a fejemben, hogy nem szeretnék edzősködni, mivel az ugyanolyan életvitelt jelentene, mint versenyzőként. Nem szeretnék újra edzőtáborokba menni folyamatosan, mivel szeretném, ha jutna időm a magánéletemre is, ugyanis mindenképpen célom a családalapítás. A mostani munkámnak köszönhetően nem szakadtam el a sportágamtól, de jut idő a magánéletemre is... Nyitottabb lettem, a forgatás sokat segített abban, hogy beszéljek az érzéseimről, hiszen korábban nehezebben nyíltam meg és fejeztem ki magam érzelmileg. Korábban egyszerűbb volt a közösségi oldalakon ismerkednem, de most annyi üzenetet kapok és annyifélét, hogy egyszerűen lehetetlen minden levelet megnyitni és nem is szeretném, mert tényleg kaptam bolondos üzenetektől a felkínálkozó leveleken át, negatív üzeneteket, kommenteket is az utóbbi időben. Marad a szórakozóhelyen, baráti társaságon keresztüli ismerkedés. De jelenleg egyik sem aktuális"– jegyezte meg Dávid, majd hozzátette: már jelenleg is van valaki az életében:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Dávid (@davidtoth_kayak) által megosztott bejegyzés


„Nem szeretnék erről sokat mondani még, csak annyit, hogy pár hete ismerjük egymást, de annál intenzívebb a kapcsolatunk. Persze, ha ezt az interjút most elolvassák, biztosan meg fognak rohanni az újságírók engem, bennünket... Érdekes, hogy amikor annyira akartam szerelmes lenni A Nagy Ő forgatása előtt, alatt, nem jött a szerelem. Laurával kapcsolatban végül kiderült számomra, hogy nem igazi szerelem volt, hanem inkább egy erős fellángolás. A szakításunkat követően elengedtem az egészet és ősszel egyáltalán nem is randiztam. És egyszer csak megérkezett az életembe Ő” –mesélte el a kajakos.

Forrás: Blikk