Tóth Andi szerelmi életéről vallott
2021-01-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tóth Andi az elmúlt napokban több fotót is közzétett, amelyekkel lázba hozta rajongóit, illetve újra többen is kritizálták őt szexizős képeiért. Az énekesnő mindezek mellett azt is elárulta Insta-sztorijában, hogy a szerelmi életéről szóló pletykák nem fedik a valóságot.

Az énekesnő megosztott pár igazán jól sikerült fotót, de a modellkedés mellett arra is jutott ideje, hogy megossza rajongóival, hogy a róla megjelent cikkek, amelyek szerint újra szerelmes, csupán a fantázia művei, semmi igazságtartalmuk nincsen.

A Szabó Ádámmal való szakítás óta Tóth Andiról már több cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy újra szerelmes. A pletykákra egyébként mindig reagál, Instagramján egy rövid videóban kifejtette, nem szerelmes, és szeretné, ha végre békén hagynák a magánéletét.

– Na, mondom mi van! Zolival nagyon jó barátok vagyunk. És azok is maradunk. És el fogunk menni a Margit-szigetre, meg mindenhová, anélkül, hogy megírnátok – mondta el korábban egyik sztorijában.

Az énekesnőt egyébkén sokan támadják követői közül: a legutóbbi fotója például a sok pozitív komment mellett számos kritikát is kapott. Andi tavaly decemberben keményen kiállt magáért, egy posztban osztva ki az őt kritizálókat. Akkor kifejtette, hogy nem változott semmit, a trollok pedig jobban tennék, ha mással foglalkoznának helyette.

Forrás: Blikk