Stohl András fontos üzenetet fogalmazott meg a mozaikcsaládokról
2021-01-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rendkívül fontos üzenetet fogalmazott meg közösségi oldalán Stohl András (53). A színészhez hasonlóan sok magyar él mozaikcsaládban, azaz válás után új kapcsolatban. Stohl András is megnősült tavaly nyáron, s mint kiderült, Vicával (34) való kapcsolatát nemcsak családja, gyermekei, hanem a volt felesége, Éva is elfogadta. Stohl exe és jelenlegi kedvese ráadásul annyira jóban vannak, hogy gyakran találkoznak, Buci és Éva két közös gyermeke, Luca (28) és Rebeka (25) születésnapját, névnapját is közösen ünneplik.

 

„Sok elvált szülő soha többet nem is beszél egymással a válás után, csak ha nagyon muszáj. Mi nem ezt az utat választottuk. Éva az esküvőnkön is ott volt és ugyanúgy örült a Vicával való boldogságomnak, mint mindenki más. Nagyon jó kapcsolatban maradtunk, sokat járunk össze, nemcsak ünnepekkor, hanem egész évben. Külön öröm számomra, hogy Éva és Vica nagyon jó viszonyt ápolnak. A mozaikcsaládot is könnyű összetartani, ha annak minden tagja elfogadó és szeretetteljes” – írta közösségi oldalán Stohl András.

A színész posztjánál rengetegen nyilvánították ki elismerésüket azzal kapcsolatban, hogy így is össze lehet tartani egy családot, félre lehet tenni minden ellentétet. Nem egyszerű a helyzet, amikor a felek kapcsolatának vége, de a gyermekek örökre összekötik őket, ha majd idővel más oldalán találják meg a boldogságot. 

A hazai sztárvilágban több jó példa is van arra, hogy a mozaikcsaládok felnőtt résztvevői is lehetnek jóban, s tölthetik együtt idejüket, valamint ünnepekkor is leülhetnek egy asztalhoz. Papp Gergő (47) és kedvese, Judit tavaly nyáron döntött úgy, hogy közel húsz együtt töltött év után külön utakon folytatják, nem sokkal később pedig rájuk talált a szerelem. 

„Mind a ketten jól kijövünk a másik új párjával. Már találkoztunk is négyesben, és minden a legnagyobb rendben” – nyilatkozta korábban a Blikknek a tévés, aki Judittal most is közösen neveli fiukat, Ábelt.

 

Hasonlóképp a mai napig nagyon szoros barátságot ápol Bodrogi Gyula (86) és Voith Ági (76), akik bár lassan 40 éve nem alkotnak egy párt, de hivatalosan el sem váltak. A színésznő Döme Zsolttal él együtt, míg Bodrogi Vass Angéla egykori manökennel, mégis minden ünnepet együtt töltenek.

A színházi élet két kiválósága, Janza Kata (48) és Pintér Tibor (46) közös lányuk, Janka (22) miatt is mindig törekedett arra, hogy megmaradjon a jó viszony, s mozaikcsaládként is jól funkcionáljanak.

„Intelligens embereknek nem szabadna egymást szapulni egy válás után, a gyerekek miatt igenis kutya kötelességük továbbra is egymást segíteni, de legalábbis jóban lenni” – mondta Tenya korábban a Blikknek.

 

Sajnos, azonban nem minden családban tudják ilyen higgadtan kezelni a helyzetet a felek, Berki Krisztián (40) és Hódi Pamela (32) 2017-ben szakított, van egy közös lányuk, Nati (7), s hiába házasodtak meg azóta mindketten, folyamatos a balhé körülöttük. Hol a gyermek elhelyezéséről nem tudnak megegyezni, hol egymásnak üzengetnek a felek közösségi oldalaikon, így nem csoda, hogy közös ünneplés sincs náluk.

Forrás: Blikk