Tóth Andi őszintén vallott párkapcsolatáról
2019-05-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Rájár a rúd az X-Faktor egykori nyertesére: menedzserei sorra nyúlják le, a pénze elfogyott, és hiába költözött a könnyebb megélhetés érdekében a párjához, közöttük sem felhőtlen a helyzet.

Toth Andi

Öt évvel ezelőtt, amikor 2014-ben megnyerte az X-Faktort Tóth Andi, hirtelen zúdult rá a siker, a tehetségkutató pénznyereményéről nem is beszélve. Nemrégiben pedig a szerelem is rátalált Szabó Ádám személyében, így azt gondolhatnánk, azóta is ilyen idilli az énekesnő élete, de a valóság ennél sokkal szomorúbb.

Andi ugyanis bevallotta: közel sem áll annyira jól a sora, mint ahogy azt mindenki hiszi. A túlságosan is telített szakma miatt alig jut neki munka, anélkül pedig pénz sem áll a házhoz.

Toth Andi

„Az emberek azt gondolják, miután nyertem, dőlt a lé, pedig ez nagyon nem így van” – kezdte a Borsnak az énekesnő, akit leginkább a menedzserei károsítottak meg anyagilag.

„Az utolsó bőrt is lehúzták rólam, valamint megloptak. Az ember próbálkozik a harmadik, negyedik, ötödik menedzsmenttel is, de amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy se munkája, se pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell” – mondta Andi.

Ez volt az a pont, amikor úgy döntött, a párjához költözik. A fiatalok egy ideje már együtt voltak, és Ádám felajánlotta kedvesének, hogy bútorozzon hozzá, a lány azonban szerette volna, ha rendeződnek dolgai. Öt hónap elteltével végül úgy döntött, otthagyja az albérletét, amit már fizetni is alig bírt.

Odáig jutottam, hogy nem tudtam eltartani magam. Mindig külön borítékokba tettem a fizetnivalókat – kaja, macska, al­bérlet –, de a borítékok egyre hiányosabbak voltak. Rettentően zavar, hogy ez nem az én döntésem volt, hanem a szükség szülte – mesélte az énekesnő.

Toth Andi

Ennek ellenére Andi talpra szeretne állni, egyrészről, hogy megmutassa, kemény fából faragták, másrészről pedig bevallotta: jelenleg a párkapcsolatában is vannak problémák.

„Van itt mindenféle kisebb és nagyobb baj is, a féltékenységtől a figyelmetlenségig. Persze, tudom, hogy sosem csalna meg, de ebből is adódtak vitáink. De bármi történjék, mindketten azt valljuk: ha elromlik a mosógép, nem újat kell venni, hanem a régit megjavítani” – mondta.

Szabo Adam

Forrás: Blikk