Tóth Andi különköltözött szerelmétől
2020-08-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Véget ért a szerelem, szétköltözött Tóth Andi (21) és Szabó Ádám (28). Az X-Faktor-győztes énekesnő és harmonikás kedvesének viharos kapcsolata még 2018 tavaszán kezdődött, ám úgy tűnik, a szerelemhajó megfeneklett: a sok vita és a féltékenység miatt a szakítás mellett döntöttek.

 

– Én akkoriban nagyon úgy voltam, hogy nem kell kapcsolat, és csak a munkámnak fogok élni. Addig nagy könnyedséggel mondtam bárkinek azt, hogy elmehet. De Ádám jött, és nem ment el. Nem tudtam lerázni. A nők szeretik, ha egy férfi küzd és kitartó, és nekem ez tetszett meg benne – mesélte korábban Andi a FEM3 Caféban szerelmük hajnaláról.

A fiatalok az elmúlt két évben többször szakítottak, majd újra egymásra találtak, ám a Blikk úgy tudja, Andi két hónappal ezelőtt úgy érezte, itt a vége, el kell költöznie.

– Ádám családjánál laktak, volt egy külön kis házrészük, onnan ment el Andi, már saját albérletében lakik és egyre jobban van – mondta a Blikknek az énekesnő egyik barátja. – Nehezen hozta meg a döntést, hogy pontot tesz a kapcsolat végére, de muszáj volt. Korábban is sok vita volt köztük, Ádám sokszor volt féltékeny, de Andi sem tett lakatot a szájára, ha valami nem tetszett neki. Heves, igazi olaszos kapcsolat volt az övék nagy összeveszésekkel és még nagyobb békülésekkel.– Andi egyre jobban érzi magát, bár kapcsolatra nem nyitott, hosszabb időre van szüksége, hogy helyére tegye a dolgokat, nem rohan pasizni. Ádám viszont nincs túl jól, de ez természetes. Ki lenne jó passzban, ha elhagyja a szerelme, akivel korábban még az esküvőt, a családalapítást tervezgették? – mesélte a Blikknek a barát, aki szerint kevés az esély a békülésre. – Túl sok volt már a vita kettejük közt, és szerintem az is árulkodó, hogy a két zenész alig dolgozott együtt. Nem voltak közös projektek. Az eddigi szakítások alatt folyamatosan beszéltek, leveleztek, de most ez sincs. Persze ki tudja, mit hoz a jövő, lehet, hogy később újra közelebb kerülnek egymáshoz.

Tóth Andi nem csinál titkot abból, hogy korábban rendszeresen gyötörték pánikrohamok, sőt volt, amikor a stressz miatt a színpadon ájult el. Az orvosok sokáig nem tudták, mi lehet a baj, majd amikor diagnosztizálták, gyógyszeres kezelést ajánlottak, amelyet ő elutasított, s inkább a sportba menekült. Hetente akár hét alkalommal is jár edzeni, itt vezeti le felesleges energiáit, valamint a sport által sokkal koncentráltabb is lesz.

Forrás: Blikk