Tóth Andi elmondta, mi van köztük Andrei Mangrával
2021-09-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hamarosan indul a Dancing with the Stars második évada, és a műsorba sokak mellett Andrei Mangra is visszatér, mint Tóth Andi táncpartnere. Andrei szerint Andival hamar egy hullámhosszra kerültek, most pedig az is kiderült, hogy az énekesnő bízott benne, hogy az első évadban Gabriela Spanic párjaként feltűnő táncossal vághat bele a versengésbe.– Csak azt tudtam elképzelni, azt láttam magam előtt, hogy Andrei-jel táncolok. Voltam sztárfellépő a Dancingben tavaly és igazából nekem csak Andrei maradt meg, mert ő is akkora személyiség és energiabomba, hogy ha ennyire megmaradt bennem, akkor nekem muszáj egy ilyen táncossal lenni – fogalmazott a TV2 Mokkájában Tóth Andi, akit nemrég még azért is betámadott valaki, amiért a Mintaapákban bevállalt egy ágyjelenetet.

Az énekesnő szerint azért alkotnak jó párost, mert mindketten hasonlóan bolondosak, tudnak szórakozni a próbákon, de a munkát mindketten nagyon komolyan veszik.

„Tudunk szórakozni, tudunk hülyéskedni a próbákon, de emellett pont ugyanúgy komolyan is vesszük” – magyarázta, majd a beszélgetés egy pontján azt is elárulta, sokkal több van köztük, mint munkakapcsolat: "Ez már barátság, én már nyertem azzal, hogy Andreit megismertem" - mondta Andi.

Andreai Mangra is száz százalékban osztja Andi véleményét:

– Olyan jó vele táncolni, hallgat rám. Ahogy együtt tudunk dolgozni, ahogy haladunk, és mindent meg tud csinálni, és amit kérek, addig csinálja, ameddig perfektül jön ki – mondta a táncos, akinek az a célja, hogy párjával a legjobb formájukat vigyék színpadra.

Forrás: Blikk