Törőcsik Dani Bíró Bea nélkül kezd új életet New Yorkban
2023-01-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Nyerő Páros előző évadának szerelmespárja ismét két külön országban fog élni, ugyanis Törőcsik Dani New Yorkban kapott álláslehetőséget. Modell barátnője, Bíró Bea azonban nem tart vele, így egy ideig nélkülözniük kell egymás társaságát.

A Nyerő Páros 2022-es évadának második helyezettje, Bíró Bea és Törőcsik Dani igencsak megosztó párnak számítottak a műsorban, és a forgatások során nemegyszer zördültek össze a többiekkel. Ennek ellenére rengeteg néző drukkolt nekik, hiszen rendkívül jól egymásra tudtak hangolódni a feladatokban.

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjáról és kedveséről azóta nem sokat hallani, a napokban azonban egy nagy titokról rántotta le a leplet a gyönyörű modell. Mint kiderült, Dani tetoválóművészként óriási lehetőséget kapott New York egyik leghíresebb tetoválószalonjában. Ugyan már Bea is sok helyen járt a világban, ezúttal nem tart Amerikába a párjával.

"Úgy vagyok vele, hogy ez most neki a szakmai fejlődéséről szól, és nem arról, hogy szerelmesen bejárjuk New Yorkot. Majd talán másodszor, harmadszor, amikor visszamegy, én is megyek majd, de most egyelőre szeretném, hogy kibontakozzon mint művész, tanuljon, fejlődjön, és csak azzal tudjon foglalkozni, ami a hivatása, és amit a legjobban csinál a világon"– büszkélkedett el Bea az RTL Reggeliben.

Később hozzátette, hogy mindenképp meg akarja tapasztalni majd a New York-i pörgést, a jövőben pedig szívesen ki is költözne az Egyesült Államokba ikertestvérével együtt. Addig viszont újabb külön töltött hetek és hónapok következnek a szerelme nélkül, de remélhetőleg ezt is átvészelik majd, hiszen korábban is távkapcsolatban éltek.