Sydney van den Bosch elárulta, mikor szeretne gyermeket
2023-01-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sydney van den Bosch a betegségével való tavalyi küzdelme után most élete legboldogabb időszakát éli: szakmai élete szárnyal, valamint a szerelmével, Egerszegi Tamással való házassága is felhőtlen.

„Tomival hét éve találkoztunk, a legjobb barátnőm anyukája által ismertem meg, aki egyébként az esküvői tanúnk is lett. Egy pesti szórakozóhelyen látta meg, és üzent nekem: »Sídney, megtaláltam a férjed!« Ismertük egymást szegről-végről, így tudtam, hogy kivel randizom.

"Számomra ő a tökéletes férfi: szőke haj, kék szem, mint a mesékben a szőke herceg fehér lovon"– mesélte az egykori szépségkirálynő, hozzátéve: hatalmas az összang köztük, pedig a személyiségük nagyon különböző.

„Szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Én nagyon nyitott ember vagyok, ő pedig sokkal visszahúzódóbb, introvertáltabb. Ehhez képest hamar megtaláltuk a közös hangot. A baráti körünk is közös, ami a hétköznapokban is szuper, de az esküvőnknél egy erős alapot adott: nem volt vita amiatt, hogy kiket hívjunk, és óriási bulit csaptunk” – mondta Sydney, aki egyelőre nem tűzte napirendre a komolyabb, hosszútávú terveket.

„A gyermekvállalás, részben az egészségügyi problémáim miatt, egyelőre nem volt napirenden, de szerintem 27 évesen még egyáltalán nem vagyok elkésve ezzel, ráadásul most elsősorban a szakmai teendőimre koncentrálok. Hét évvel ezelőtt megbeszéltük, hogy előbb szeretnénk felépíteni a saját karrierünket, és ha azt látjuk, hogy tényleg készen állunk, és fel bírunk nevelni két kutyust, akkor készen leszünk a gyermekvállalásra is” – árulta el a Hot! Magazinnak.