Tokár Tomi három hete nem ölelhette át várandós feleségét
2020-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Jóval a veszélyhelyzet kihirdetése előtt utazott ki Amerikába Tokár Tomi, ám a kéthetes útja során minden megváltozott. A műsorvezető hazatérte után sem ölelhette át várandós feleségét, Dóri és a pici érdekében önkéntes karanténba vonult.

 

Tokár Tomi elmondta, mióta nem találkozott a feleségével:

– Három hete. Illetve amióta hazajöttem, azóta kétszer láttam személyesen, egyszer a házunk előtt a kocsiból felhúzott ablak mögül integetett nekem, másodszor pedig a kukucskálón keresztül, amikor áthozott nekem egy kamerát, de azt is csak letette az ajtó elé és elment. Esténként videócsetelünk, akkor látom a pocakját is, de nagyon rossz, hogy nem lehetünk együtt. Ráadásul még egy hét hátravan.

A műsorvezető elárulta azt is, hogy mivel tölti el mostanában az időt:

– Nem unatkozom, az biztos! Itthonról készítjük a Fókuszt, én írom a szövegeket, én vagyok az operatőr, a világosító, a hangmérnök, a műsorvezető is egyben. A maradék időben nézem, mit csinál a feleségem, most, hogy a követője lettem, látom a közösségi oldalain, hogyan telnek a napjai. Emellett tegnap például takarítottam.

Az is kiderült, hogy Amerikába forgatni ment, vagy csak utazott:

– Is-is. A kiérkezésem után pár nappal elkezdett megváltozni minden, sorra zártak be az üzletek, aztán lemondták azt az NBA-kosárlabdameccset is, amire jegyem volt. Gyerekkori álom volt, a belépőt Dóritól kaptam karácsonyra, de sajnos így alakult. Utána egy autóval napokig több órát utazgattam Los Angeles környékén egyedül, és forgattam a kamerámmal. Ebből már láthattak tudósításokat a Fókusz nézői is, és tervezek további anyagokat is.

Forrás: Blikk